Hudba vs. LD
Moderátor: Moderátori
Hudba vs. LD
Zajimalo by me, kdo ma jaky zkusenosti s vlivem hudby (jakekoliv) pred spanim na LD & sny. Protoze kdyz jsem poslouchal trance, tak jsem nemel aspon dva tydny LD a snu jsem si taky moc nepamatoval. Vcera jsem si poslechl soundtrack a mel hned 1 LD a nekolik snu v detailu...
Prosim o vas nazor.
Prosim o vas nazor.
"Já ten kompl jednou rozbiju."
Re: Hudba vs. LD
No nevim, neni to rozhodne poprve co zmenou stylu jsem mel LD hned tu noc...
"Já ten kompl jednou rozbiju."
- The Payvol
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ut Feb 12, 2008 14:44
haluska je tvorit vlastnu hudbu v LD, ja som spravil minule take brutalne techno. A pred tyzdnom som daval uplny freestyle v LD, proste ani som nad tym vedome nerozmyslal, ale prehravali sa mi uplne dlhe rymove vety, tvorene mojim mozgom, ktore som nikdy v Realite nepocul a bolo to dost dobre, keby som si to pamatal tak aj spravim track.
já si myslím, že poprvé to byla náhoda a pak sis vsugeroval, že změnou stylu hudby budeš mít LD a ono to tak funguje. Dobrý způsob!
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
možná to byla náhoda ale měl by sis to ověřit poslechnou to samý (je snad jasný že to nepujde pořád) jestli na tebe mají vliv písničky
na mě má vliv den(co se dělo ted den) večer si zrekapituluju celý den a řeknu si co bylo to z čeho bych mohl mít LD pak se to stane v LD je to výhoda pro mě
na mě má vliv den(co se dělo ted den) večer si zrekapituluju celý den a řeknu si co bylo to z čeho bych mohl mít LD pak se to stane v LD je to výhoda pro mě