Strach z AC ...
Moderátor: Moderátori
Strach z AC ...
Parkrát se mi v noci stane že se začnu strašně cukat a jako by mě něco "tahalo" ven a klížilo oči k sobě. I když se je snažím otvírat zavírají se. Mohlo by to být AC ale bojím se toho. Bojím se vycestovat ... Že se něco stane nebo že nebudu moct zpět (i přesto že znám "šňůru") ...Taky jste pocitovali (pocitujete) tyto pocity ? To skubani je v noci nekdy k nevydrzeni ...
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
Re: Strach z AC ...
ja osobne som to nikdy nepocitoval.
Ale niekedy je lepsie sa nechat viest:)
strach je z nepoznaneho
Ale niekedy je lepsie sa nechat viest:)
strach je z nepoznaneho
Prave ... Ten strach z neznameho ... To je u me ten "bubak"
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Nie si ešte pripravený mať AC. Až ten strach prekonáš, možno sa AC dostaví.
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
hmm toho jsem se zbavil jen z poloviny
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Strachu sa nedá zbaviť z polovice. Buď strach máš alebo ho nemáš. Strach je emócia, ktorú rozumom len málokedy premôžeš.
- Hanyman
- Člen fóra
to je jedno ale dá se říct že jsem se toho zbavil z poloviny
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Nuž, ako myslíš. Ostáva Ti ešte druhá polovica.
WW6: Co sa Ti nepaci, clovek moze mat napr. strach z vystupu z tela a strach zo smrti. Su to predsalen rozlicne formy strachu, ale obe sa priamo tykaju AC. A ked sa clovek jedneho zbavi, moze hypoteticky povedat, ze sa "napoly" polepsil, nie? Ale zaujima ma, na co konkretne myslis, ked hovoris, ze clovek sa nemoze napoly zbavit strachu. Mohol by si o tom, prosim Ta, napisat nieco podrobnejsie? Zaujima ma to
- WhiteWolfSix
- Moderátor
xifi: To, čo si opísal sú dva rozličné strachy, aj keď strach z výstupu z tela je strachom zo smrti. Ale OK, ak to chceš mať rozdelené, tak si to maj rozdelené, len potom nemôžeš tvrdiť, že si sa zbavil strachu spolovice. Ak nemáš strach z výšok, ale máš strach zo skúšok, nemôžeš tvrdiť, že máš len polovičný strach. Strach je emócia, ktorá buď je prítomná alebo nie je prítomná a je jedno akej intenzity je. Takže neviem ako môže niekto tvrdiť, že cíti polovičnú emóciu. Tak je to aj s inými emóciami. Buď mám radosť alebo ju nemám, ale nemôžem tvrdiť, že mám polovičnú radosť. Toto síce zvyknú ľudia používať, no len preto, lebo nevedia vyjadriť alebo vôbec postihnúť, že je v nich prítomná súčasne aj iná emócia, ktorá môže byť protichodná. Takže ak nám niekto radosť pokazí, hovoríme, že máme polovičnú radosť, no v skutočnosti je to radosť a možno smútok alebo hnev zároveň. Sú to však dve alebo tri úplné emócie, ktoré sa prejavujú súčasne.
WW6: Vdaka Ano, ludia to vselijak nazyvaju, mas pravdu. Suhlasim, ze emocia nemoze byt polovicna a uz chapem, na co si narazal. Namiesto polovicny strach by som teda pouzil na polke cesty k vylieceniu, lebo take predsalen existuje Este dodam, ze ludia mozno aj preto hovoria "mam sa tak na poly" tak casto, lebo sa privela sustreduju na negativne stranky zivota a maju pocit, ze "mat sa skvele" sa neda. Preto aj ked by sa uz mali skvele, maju pocit, ze je to len napoly, a kvoli tomu to potom aj tak je. Maju sa dobre, no nechcu si to priznat, tak su niekde medzi...
Strach je strachom WW6 ma pravdu neoddelis to. Problemom pri ac vsak moze byt aj chcenie (tuzba)
Ano to si myslim nekde psal uz. Ze chtic je nevetsi nepritel .. Kazdopadne uvidim co se s tim da delat ... At uz nejake meditace ci co ...
- Hanyman
- Člen fóra
jednou ve škole jsem si sednul na takový měkký křeslo a zkoušel jsem AC cítil jsem jako by jsem padal ale pak mě něco vyrušilo smula no ale byl jsem štastný a měl jsem trochu strach
Najvhodnejsie obdobie na ac je ked sa ucis, mas toho plne zuby, nemas chut sa zdvihnut ani napit:)
Vtedy mas pocit ze nic nechces:) a sedis a zrazu zistis ze pozeras na svoje sediace telo
Vtedy mas pocit ze nic nechces:) a sedis a zrazu zistis ze pozeras na svoje sediace telo