v poriadku mno...
tak asi budem musiet popracovat na sebe , ale dakujem za odpovede
bolest nad ocami
Moderátor: Moderátori
Re: bolest nad ocami
Ach to je dobre, ja som prisiel kvoli trpezlivosti o dectvoWhiteWolfSix napísal:No, do takých 25 rokov som si tiež myslel, že som trpezlivý dosť, resp. neuvedomoval som si svoju netrpezlivosť. Niekto to začne riešiť skôr, niekto neskôr.
Ale zase som ziskal aspon nieco respekt pred okolim a ludmi. Aspon niektorymi
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
hmmm trpelivej jsem nekdy dost ale zase nekdy to je horší
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Pi Jún 15, 2007 8:03
- Kontaktovať používateľa:
Presne podobnu vec som zazil vcera nejednalo sa ale o bolest ale velmi zvlastny pocit medzi ocami a trosku vyssie v postate v strede cela. Bolo to ako steklenie, v mojej hlave ale zaroven na povrchu velmi zvlastny a intenzivny pocit musel som sa zacat smiat skusim ale ako bolo pisane presunut svoje vedomie mimo hlavu...
no tak teraz narazam na prvy a druhy prispevok
co mi poradite ak sa uvolnujem a ked si predstavim (nejak mi nejde vizualizacia ) ako ma zakriva modry oblak tak po chvili mi zacnu oci strasne rychlo kmitat (to je asi vystizne slovo) proste sa nekontrolovatelne hybu do stran az viecka "klipkaju". neviem co to moze byt ani co mam robit ked sa mi to dostavy
prosim pomoc
Ďakujem
co mi poradite ak sa uvolnujem a ked si predstavim (nejak mi nejde vizualizacia ) ako ma zakriva modry oblak tak po chvili mi zacnu oci strasne rychlo kmitat (to je asi vystizne slovo) proste sa nekontrolovatelne hybu do stran az viecka "klipkaju". neviem co to moze byt ani co mam robit ked sa mi to dostavy
prosim pomoc
Ďakujem
"Viem, že nič neviem." Sokrates
Ufff tak o tom som este ani nepocul . mne ked sa to stane tak som skor pri vedomi nez aby som ''spal''. niekedy to trva dlhsie inokedy kratsie. :-/
Inak vcera sa mi stalo nieco cudne. Citil som akokeby som vibroval, triasol sa, neviem skor vibroval. Bolo to slabe a netrvalo to dlho a nebolo to na celom tele. Skor prechodne od noh cez brucho do ruk.
Ale ako tak rozmyslam tak to bolo asi vsade naraz okrem hlavy
PS: pisem to z mobilu tak tam nie je napisane vsetko. uz sa mi nechce pisat
Inak vcera sa mi stalo nieco cudne. Citil som akokeby som vibroval, triasol sa, neviem skor vibroval. Bolo to slabe a netrvalo to dlho a nebolo to na celom tele. Skor prechodne od noh cez brucho do ruk.
Ale ako tak rozmyslam tak to bolo asi vsade naraz okrem hlavy
PS: pisem to z mobilu tak tam nie je napisane vsetko. uz sa mi nechce pisat