Prečo chceme astralne cestovat??
Moderátor: Moderátori
- SeventhWolve
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Mar 12, 2008 18:04
- Kontaktovať používateľa:
re:
Ano su ludia ktori sa dostanu do astralu napr. nevedome , pricom o tento ciel ani nemali zaujem, Ludi ktori sa chcu alebo sa uz zaoberaju touto cinnostou mozno rozdelit.
1. Ludia ktori chcu spoznat hranice svojich moznosti a AC je pre nich vyzva.
2. Ludia ktori AC potrebuju pre svoju pracu, ohladom pomoci inym v nudzi
3. Ludia ktori chcu prostrednictvom AC spoznat lepsie samych seba a svoje vnutro za cielom zlepsenia ich vztahu k sebe ako i svojmu okoliu.
4. Ludia ktori to chcu vyskusat len zo zabavy, ale tych to povacsinou rychlo prejde.
Cize, kazdy mame svoje dovody, ktore mozu byt viac ci menej padne.
1. Ludia ktori chcu spoznat hranice svojich moznosti a AC je pre nich vyzva.
2. Ludia ktori AC potrebuju pre svoju pracu, ohladom pomoci inym v nudzi
3. Ludia ktori chcu prostrednictvom AC spoznat lepsie samych seba a svoje vnutro za cielom zlepsenia ich vztahu k sebe ako i svojmu okoliu.
4. Ludia ktori to chcu vyskusat len zo zabavy, ale tych to povacsinou rychlo prejde.
Cize, kazdy mame svoje dovody, ktore mozu byt viac ci menej padne.
Nehovor, ze je to nemozne, je to len zrejme malo pravdepodobne..
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Re: Pre
Skvelá téma, ahoj301. Skúšal si skúmať, prečo sa Ti AC deje? Podľa môjho názoru, AC môže mať pre Teba význam, len si ho ešte neobjavil. Želám Ti veľa úspechov v hľadaní a skúmaní.
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Feb 13, 2008 21:21
Zdravim, zajímavé téma...
Můžu se tě zeptat, který jediný z bodů napsaných od SW (nenapadá mě teď lepší zkratka, snad se tě nedotkne ) se ti zdá "jediný přijatelný"? Mně osobně se zdají přijatelné všechny. U toho posledního se člověk naučí, že to není "jen tak", poznání sebe sama a věcí kolem je pro duchovní vývoj taky důležité (takový spoj bodu 1 + 3) a jako pomoc ostatním nebo sobě se mi zdá užitečné stejnou měrou...
Můžu se tě zeptat, který jediný z bodů napsaných od SW (nenapadá mě teď lepší zkratka, snad se tě nedotkne ) se ti zdá "jediný přijatelný"? Mně osobně se zdají přijatelné všechny. U toho posledního se člověk naučí, že to není "jen tak", poznání sebe sama a věcí kolem je pro duchovní vývoj taky důležité (takový spoj bodu 1 + 3) a jako pomoc ostatním nebo sobě se mi zdá užitečné stejnou měrou...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
ahoj301: Zatiaľ si len málo konkrétne popísal o tom negatívnom v súvislosti s AC, ktoré si už viackrát spomenul. Niekedy veci, ktorým nerozumieme alebo sa ich bojíme považujeme za negatívne i keď negatívnymi nie sú. Na druhej strane, chápem, že AC pre Teba v tomto okamihu Tvojho života nemá význam, to však neznamená, že nemôže mať v ďalšom období Tvojho života.
Tiež by ma zaujímalo, čo je v pozadí Tvojho zámeru, ktorý si len naznačil v tejto vete. Nemyslím si, že si ju napísal len tak, náhodne.ahoj301 napísal:ale možno zamerne som odbočil z pohladu na astral
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Napíš viac... ako si riešil tú situáciu a čo si si z nej vzal, okrem nepríjemného pocitu, že si bol "blízko konca".ahoj301 napísal:...jeden moment som mal aj taky že som sa stratil a viahlo ma to do neakeho vyru kde som si už myslel že je koniec..
- WhiteWolfSix
- Moderátor
V tých slovách, ktoré si napísal som zachytil jednu veľkú lekciu, ktorú si dostal, no asi si ju prehliadol a preto je Tvoj záver taký aký je. Nevadí. Som presvedčený, že si ju ešte raz zopakuješ, i keď to nemusí byť vôbec v AC a o AC. Nenapíšem čo to je, pretože by to bola aj tak len moja interpretácia a aj tak na to musíš dôjsť úplne sám, pretože by si to v celej hĺbke od nikoho iného neprijal.
Napriek tomu, som rád, že si o tom napísal, pretože tú lekciu môžu zachytiť iní a získať mnoho múdrosti. Potvrdil si mi moje presvedčenie o tom, že AC má pre Teba význam, aj keď ten význam sám nevidíš.
Napriek tomu, som rád, že si o tom napísal, pretože tú lekciu môžu zachytiť iní a získať mnoho múdrosti. Potvrdil si mi moje presvedčenie o tom, že AC má pre Teba význam, aj keď ten význam sám nevidíš.
ja sa o AC pokusam z toho dovodu,ze chcem zistit aky potencial v sebe naozaj skryva.nemozem predsa nieco od AC ocakavat,kedze ani poriadne neviem,co to je.
"...houba je ve skutecnosti
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
- SeventhWolve
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Mar 12, 2008 18:04
Mozno som to privelmi zovseobecnil, a ako ti napisal WW6 , mozno je to nieco co musis urobit aby si spoznal sam seba, skutocne spoznal sam seba, mozno je to cesta ako sa dozvrediet svoje poslanie tu, je to saanca na zmenu.
Nehovor, ze je to nemozne, je to len zrejme malo pravdepodobne..
- WhiteWolfSix
- Moderátor
knox, väčšinou ak Ťa niečo nezaujíma, nepremýšlaš nad tým, prečo Ťa to nezaujíma. Iné je to v prípade, že Ťa niečo zaujíma alebo sa Ti to deje. V takom prípade začínaš rozmýšlať o svojich motívoch či zámere. Ak sa Ti niečo deje čo sám neplánuješ, máš dve možnosti:
1. bojovať s tým, aby sa Ti to nedialo
2. prísť na to, prečo sa Ti to deje a čo Ti to chce ukázať či povedať, pretože nie nadarmo sa Ti to deje
Zo ahojových slov mám dojem (čiže sa domnievam), že zatiaľ neprišiel na to, prečo sa mu AC deje.
1. bojovať s tým, aby sa Ti to nedialo
2. prísť na to, prečo sa Ti to deje a čo Ti to chce ukázať či povedať, pretože nie nadarmo sa Ti to deje
Zo ahojových slov mám dojem (čiže sa domnievam), že zatiaľ neprišiel na to, prečo sa mu AC deje.
Ako tak citam tuto temu, dostal som strasnu chut vycestovat. Vazne, este nikdy som nechcel vycestovat do astralu viac ako teraz. Aj som sa o to kedysi pokusal, ale bol som moc lenivy. Chcel by som zazit to, co ahoj, s tym virom, ako ho to tahalo. Myslim, ze by ma to riadne nakoplo na dalsiu cestu astralom. Nuz ale ta moja pohodlnost moderneho cloveka mat vsetko hned a bez prace. Musim sa zmenit, inak to nejde.
Tiez som si na zaciatku prazdnin povedal, ze sa musim naucit lucidne snivat. Dosiahol som iba jedno uvedomenie sa. Vyhovaral som sa, ze mi to nejde, stava sa aj to, ze si idem lahnut opity a vtedy nemozem cakat nejake LD, toboz nie AC. Ja som blbe hovado.
Chcel by som byt obdareny ako niektory ludia, ktory sa v sne uvedomia, ze iba snivaju, alebo mavaju spontanne AC.
Tiez som si na zaciatku prazdnin povedal, ze sa musim naucit lucidne snivat. Dosiahol som iba jedno uvedomenie sa. Vyhovaral som sa, ze mi to nejde, stava sa aj to, ze si idem lahnut opity a vtedy nemozem cakat nejake LD, toboz nie AC. Ja som blbe hovado.
Chcel by som byt obdareny ako niektory ludia, ktory sa v sne uvedomia, ze iba snivaju, alebo mavaju spontanne AC.
mnohý a ani jeden
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Nie celkom súhlasím, pretože astrál nepovažujem za cieľ. Je to len prostriedok k dosiahnutiu iných cieľov. Problém je, keď si astrál vytýčia ľudia za cieľ, potom je to naozaj slepá ulička.