Kundalini
Moderátor: Moderátori
Kundalini
Zdravim tak zasa som tu asi sa ma tak skoro nezbavite
Takze v prvom rade sory ale neviem fakt kde to mam dat.
Uz tu bola kedysi spomenuta hadia sila kundalini.
No.Tak ako si meditujem meditujem a som zapocuvany do tibetskych misiek zacinam citit enornmne teplo na kostrci.objavuje sa a mizne objavuje a mizne.Bolo to ako by vam niekto prilozil k riti zapalovac.
Je mi jasne ze je to kundalini kedze som prosil dvoch ludi aby to skusili a obaja napisali ze ziadne teplo necitili.
Nechce ale ist hore co ma dost stve.viem ze mam otvorit jednu cakru co sa mi zavrela (mozem si zato sam) ale ta je daleko na hor od spodu.
preto sa pytam preco mi nechce ta kundalini ist hore a ako docielit aby hore sla.
Dakujem za odpovede a spam mazte
Takze v prvom rade sory ale neviem fakt kde to mam dat.
Uz tu bola kedysi spomenuta hadia sila kundalini.
No.Tak ako si meditujem meditujem a som zapocuvany do tibetskych misiek zacinam citit enornmne teplo na kostrci.objavuje sa a mizne objavuje a mizne.Bolo to ako by vam niekto prilozil k riti zapalovac.
Je mi jasne ze je to kundalini kedze som prosil dvoch ludi aby to skusili a obaja napisali ze ziadne teplo necitili.
Nechce ale ist hore co ma dost stve.viem ze mam otvorit jednu cakru co sa mi zavrela (mozem si zato sam) ale ta je daleko na hor od spodu.
preto sa pytam preco mi nechce ta kundalini ist hore a ako docielit aby hore sla.
Dakujem za odpovede a spam mazte
Re: Kundalini
Ja som to skusil, ale nic som necitil...
Tak to je dobre ale iba pre mna.
TAKZE OZAJ MAM KUNDALINI AKTIVNU.
JES
JES
JES
super:-) este otvorim tu jednu cakru a stara moze vystrelit lol
TAKZE OZAJ MAM KUNDALINI AKTIVNU.
JES
JES
JES
super:-) este otvorim tu jednu cakru a stara moze vystrelit lol
- mNemoN
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 23:41
- Kontaktovať používateľa:
Mozes si na jeho riti pripalovat ciggarety, kedze tam ma asi zabudnuty aktivny zapalovac