Název: LUCID DREAMING - A Consise Guide to Awakening in Your Dreams and in Your Life
Autor: Stephen LaBerge, Ph. D.
Vydavatel: SOUNDS TRUE
Rok vydání: 2004
Knížku mám koupenou z Anglie, ale použitá angličtina není přespříliš těžká - snad jen vyjma citovaných snů... Jinak je pojatá opravdu stručně, což určitě není na škodu - celá má 85 stránek. Je tam shrnuto něco s historie i něco z psychologie. Hlavní část se samozřejmě věnuje LD. Velkým přínosem je přiložené CD na kterém je namluvených šest stop přímo Stephenem LaBergem:
1)Your Present State of Consciousness and the Lucid Dream State (9:42)
Snaží se dostat posluchače do stavu podobného LD. Vlastně se tak člověk dostane do stavu blízkému meditaci...
2)Guided Reality Test (4:33)
Týká se zlepšení naší kritické mysli - více si všímat, více vnímat, změny textu, atd.
3)The Mnemonic Induction of Lucid Dreams - MILD (5:18)
Popisuje jak správně provádět metodu MILD
4)Dream Lotus and Flame Technique (8:53)
Nejdřív popíše co a jak vizualizovat a následuje několik minut hudby - prostor pro vědomý přechod do LD (WILD)
5)Trance Induction of Lucid Dreaming: Day (18:40)
6)Trance Induction of Lucid Dreaming: Night (18:42)
Toto je velmi zajímavé. Je to soubor všeho možného. Začíná to relaxací, pak jsou zde různé vizualizace a sugesce, vše podbarvené příjemnou hudbou. Rád si to pouštím. Denní a noční verze se liší pouze koncem.
Zájemcům rád pošlu kterýkoli track budou chtít, ale upozorňuji, že vše je v angličtině a neexistují k tomu žádné texty, takže není tak jednoduché tomu rozumět... Jestli i přesto máte zájem, tak mi pošlete mail na: ali.agca@email.cz a uveďte který track máte na mysli...
Stephen LaBerge - LUCID DREAMING - A Consise Guide to ...
Moderátor: Moderátori
Stephen LaBerge - LUCID DREAMING - A Consise Guide to ...
Sen se nám zdá reálný dokud trvá. Můžeme říct o životě víc?
Re: Stephen LaBerge - LUCID DREAMING - A Consise Guide to ..
Odkaz jsem Ti poslal jako soukromou zprávu... Platí ten poslední...
Sen se nám zdá reálný dokud trvá. Můžeme říct o životě víc?
Re: Stephen LaBerge - LUCID DREAMING - A Consise Guide to ..
ok, reupol som to, link je tu.
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/202932325/Stephen_LaBerge.zip