Toto je sila!!!
Moderátor: Moderátori
Re: Toto je sila!!!
ups pomilil som si temu som tu totiz novy
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
v pohode muniar, reagoval si na prvy prispevok a nevsimol si si asi ze je tu viac stranok.
Stretneme sa vo sne ;)
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
teď když jsem to udělal jsem řekl růžová a kladivo ale dřív jsem udělal něco uplně jinýho protože jsem už ho jednou udělal
ja som povedal kladivo modrá
Pekné červené Nožnice
U mňa prvý test tiež KLADIVO , HNEDÁhacket napísal:no ja som povedal kladivo hnede...
Druhý test: PAPRIKA
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35
hasák modrá ...
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Caesar Gaius Iulius
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 20:04
klincovačka, modrá
Pekný chyták Skoro som naletel.WhiteWolfSix napísal:Vyskúšajte si toto:
Myslite si dvojmiestne cislo, spocitajte jeho cifry a vysledok odcitajte od povodneho cisla. V tabulke vyhladajte vysledne cislo a skoncentrujte sa na symbol pri nom. Potom kliknite na gulu ...
http://www.messe-ideen.de/upload/magisc ... rkugel.swf
Kto nechce vedieť v čom je fígeľ, ale chce sám pošpekulovať, ďalej nech nečíta.
Treba si zobrať niekoľko náhodnych čísel, vykonať spočítanie cifier a následne rozdiel, a pozerať sa na to, čo tie výsledky majú spoločné. Po chvíli je vidieť, že všetko sú násobky deviatky(9, 18, 27, ...) Všetky majú priradený rovnaký symbol, takže je jasné, že práve ten symbol sa zobrazí. Navyše pred každou hrou sa symboly náhodne rozmiestnia rôzným číslam, aby každú hru vyveštilo rôzne symboly.
inač link nefunguje, našiel som iný: http://www.ementor.hu/images/vidam/magi ... rkugel.swf