pokus o AC???
Moderátor: Moderátori
pokus o AC???
Ahojte ludia.
Mala by som takú otázku. Už dlhšiu dobu sa mi stáva toto. Napr. prišla som poobede z práce domov a tak som si išla oddýchnuť. Ľahla som si na postel. Po chvíľke zvyknem zaspávať, ale v poslednej dobe sa mi stáva, že ked ľahšie zaspím tak ma po chvíli ztrhne z toho ľahkého spánku ako keby som padla z postele - ( aj ked som z tej posetele nespadla, spala som v strede posteli). Potom sa hneď zobudím. Myslíte, že to má niečo spoločné s AC? neviem si to vôbec vysvetliť. Lebo ja vždy pred spaním si musím vyprázdniť myseľ lebo ináč by som nezaspala.
Mala by som takú otázku. Už dlhšiu dobu sa mi stáva toto. Napr. prišla som poobede z práce domov a tak som si išla oddýchnuť. Ľahla som si na postel. Po chvíľke zvyknem zaspávať, ale v poslednej dobe sa mi stáva, že ked ľahšie zaspím tak ma po chvíli ztrhne z toho ľahkého spánku ako keby som padla z postele - ( aj ked som z tej posetele nespadla, spala som v strede posteli). Potom sa hneď zobudím. Myslíte, že to má niečo spoločné s AC? neviem si to vôbec vysvetliť. Lebo ja vždy pred spaním si musím vyprázdniť myseľ lebo ináč by som nezaspala.
Re: pokus o AC???
Ahoj,
k odpovedi na tvoju otazku je tu primalo informacii.
Prave pri unave je telo nachylnejsie na cesty. Cize ano je mozne ze dochadzalo k AC
k odpovedi na tvoju otazku je tu primalo informacii.
Prave pri unave je telo nachylnejsie na cesty. Cize ano je mozne ze dochadzalo k AC
Človek astrálne cestuje vždy, ale len s prípravou/tréningom alebo čo to je, si to pamätá. A to, že unavený človek je náchylnejší na cesty, nemusí byť pravda. Napríklad mne sa podarí vycestovať, iba keď som odpočinutý a sýty
kolko astralnych ciest maz za sebou? cestujem od roku 1987 takze nieco o tom viem
A hovorím, že nevieš? Povedal som svoj názor a ty hneď vybehneš s časovým údajom a "ochromíš" ma svojími skúsenosťami...
Astrálne cestujem asi tri mesiace.
Astrálne cestujem asi tri mesiace.
nepotrebujem ta ohurovat. len ti pisem ze trepes kraviny
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
A v ktorej časti?
Toto som usudzoval z toho, že keď astrálne cestujem tak vidím astrálne šnúry aj iných ľudí, ktorý spia ale predpokladám, že si to nepamätajú.Soxy napísal:Človek astrálne cestuje vždy, ale len s prípravou/tréningom alebo čo to je, si to pamätá.
Soxy napísal:A to, že unavený človek je náchylnejší na cesty, nemusí byť pravda. Napríklad mne sa podarí vycestovať, iba keď som odpočinutý a sýty /quote]
Toto som usudzoval z vlastnej skúsenosti. Čítal som, že človek ľahšie cestuje unavený tak som to raz skúsil a skoro v okamihu som zaspal . Skúsil som to odpočinutý, sýty atď. a podarilo sa.
Aj keď yslím, že je to subjektívne, ako väčšina pod. vecí, nie?
Teraz neviem v ktorej časti som trepal, prosím, povedzte v ktorej, nech sa poučím .
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa: