Ako nevycestovat?
Moderátor: Moderátori
Ako nevycestovat?
Zdravim....
Mozno vam pride môj nazov temy naozaj cudny ale moja otazka znie "Ako nevycestovat"?????, alebo skôr čo robit pre to aby sa mi to nestavalo ked to nechcem??? a ešte jedna otazke ked sa mi to uz stane ako to ukončit????
Pre vysvetlenie venujem sa LD a celkom mi to aj ide ale dostal som sa niekde kde som sa dostat nechcel.... velmi sa toho bojim a neviem čo s tym......
Mozno vam pride môj nazov temy naozaj cudny ale moja otazka znie "Ako nevycestovat"?????, alebo skôr čo robit pre to aby sa mi to nestavalo ked to nechcem??? a ešte jedna otazke ked sa mi to uz stane ako to ukončit????
Pre vysvetlenie venujem sa LD a celkom mi to aj ide ale dostal som sa niekde kde som sa dostat nechcel.... velmi sa toho bojim a neviem čo s tym......
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako nevycestovat?
Trošku mám zmätok čo vlastne chceš. Píšeš, že sa venuješ LD, no obávaš sa vycestovania. Pokiaľ vieš astrálne cestovať, vieš aj ako sa vrátiť.
ked si sa v ld dostal tam kde si sa dostat nechcel, pravdepobodne to mas v podvedomi, nejake negativne myslienky ktore sa v ld stavaju "skutocnostou" skus sa tychto negativnych myslienok zbavit a nahradit ich myslienkami pozitivnymi. A ak to nejde, alebo sa jednoducho znova ocitnes v takej situacii, na nejakom mieste kde nechces byt, alebo zacnu sa diat nejake okolnosti ktore nechces aby sa diali, jednoducho silou vole dokazes zmenit sen, alebo tak silno otvoris v sne oci, az sa z neho zobudis.
Aby som to trochu objasnil tak mam 15 rokov a na take veci ako je astral sa ešte necitim...
A ked sa mi to stalo (nebolo to 1x) tak som sa s toho nevedel "zobudit".... chcel som ale jednoducho to neslo.... raz sa mi stalo aj tak ze ma zalial neskutočny strach s toho ze sa uz nezobudim.... kôli tomuto som sa rozhodol si dat pauzu od všetkych tychto veci.... ale bojim sa toho ze to pride znova....
A ked sa mi to stalo (nebolo to 1x) tak som sa s toho nevedel "zobudit".... chcel som ale jednoducho to neslo.... raz sa mi stalo aj tak ze ma zalial neskutočny strach s toho ze sa uz nezobudim.... kôli tomuto som sa rozhodol si dat pauzu od všetkych tychto veci.... ale bojim sa toho ze to pride znova....
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Pri astrálnom cestovaní sa zväčša nespí. Nuž, ale keď máš strach, do lesa nechoď. Takže by si si naozaj mal dať s týmito vecami pokoj.
no tak prave strach ta dokaze zamknut v tom stave. je to najhorsie co mozes robit. musis ten strach prekonat. drviva vetsina ludi ma problem udrzat sa v tom stave. aby si sa vratil tak vetsinou staci pomysliet na fyzicke telo a na to ze sa chces vratit. hlavne to musis urobit s chladnou hlavou.
inak zase sa nemusis nicoho obavat cestujeme kazdu noc len o tom nevieme. a vek vobec nerozhoduje o tom ci si na tieto veci zrely alebo nie.
inak zase sa nemusis nicoho obavat cestujeme kazdu noc len o tom nevieme. a vek vobec nerozhoduje o tom ci si na tieto veci zrely alebo nie.
Prídem si po teba.
Ja som si všimol napr. ze čim viac som chcel fyzicky pohnut rukov tym viac mi to neslo.... mozno to bolo tak aj s mojimi myslienkami..... tak velmi som chcel s tade odist ze to neslo...... ale myslim si ze toto su veci ktore su u kazdeho niečim rozlišne... a dostal som sa tam vzdy ked som zaspaval na chrbte s rukami pri tele.... tak sa mi vzdy najlepšie uvedomuje zaspavanie ale viackrat sa mi stalo ze som sa zo sna prebral v astrale... na chrbte uz nespavam aspon zatial nie....
ale je sranda ze kolko vela ludi sa tam chce dostat a chce tam byt a nedari sa im a aj tam byt nechcem a dostava sa tam.... aj ked sa mi to stalo asi len 4-5x ale citim ze keby chcem tak sa mi to dari každu noc....
ale je sranda ze kolko vela ludi sa tam chce dostat a chce tam byt a nedari sa im a aj tam byt nechcem a dostava sa tam.... aj ked sa mi to stalo asi len 4-5x ale citim ze keby chcem tak sa mi to dari každu noc....
dnes vnoci sa mi to stalo znova... zo začiatku som opät panikaril ale povedal som si ze sa musim ukludnit.... podarilo sa mi to.... myslel som na veci ako stastie a laska.... bolo to super... začal som mysliet na moje fyzicke telo.... ale nevratilo ma to naspät do reality... zrazu som pocitil ze sa uz dokazem vratit.... bol som dokonale uvolneni.. otvoril som oči a podarilo sa mi prebrat.. asi sa mi tam začina pačit
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Gratulka... prekonať strach je základ. Potom zistíš, že to nie je také hrozné.
cital som si na nete nejake clanky, ale nikde som nenasiel odpoved na moju otazku. su v astrale nejake bytosti, ktore mi moze ublizit, alebo dokonca zabit? lebo videl som toto video a tam nejaky demon prekusava niekomu inemu striebornu nit. je to realne, alebo len vyplod autora, ktory o astrale nic nevie?
http://www.mojevideo.sk/video/412e/astr ... stral.html
http://www.mojevideo.sk/video/412e/astr ... stral.html
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Ľudia sa radi boja od nepamäti. Aj preto sú rôzne horory, či mysteriózne filmy (seriály) tak populárne.
cize mi teda nic nehrozi? : )
- WhiteWolfSix
- Moderátor
To som nepovedal. Len som reagoval na konkrétnu vec, ktorú si uviedol.
dakujem za gratulacie uz existuje len jedna vec ktorej sa obavam. mozno to niesu obavi ale skôr zvedavost či dalši strach z neznameho. tou vecou je stretnutie s astralnou bytostou.... ale dalo by sa povedat za sa na to istym spôsobom tesim. bude to pre mna akostretnutie s mimozemstanom