Po včerejším prozkoumávání fóra jsme se opět vrátila po asi dvou měsících zpátky k učení snění. Zkoušla jsem metodu, která se evidentně osvědčila nejvíc, i když běžně používám úplně jinou, takže spíš jenom pro porovnání:
Vstala jsem ve tři ráno (můj zaměstnavatel ze mě dneska asi nebude mít velkou radost

) ) a probudila se, opláchnutí obličeje je vážně nejlepší, protože probere nejvíc. Protáhla jsem se a mrkla se na jeden díl seriálu v angličtině, abych donutila mozek k nějaké aktivitě. Se spaním na zádech problém byl - ležet se dalo, dokonce tak občas ležím i normálně ale v ten okamžik bych asi mohal i meditovat o desítkách ovcí jak skáčou přes plot a neusnula bych

Po asi hodině jsem pozici i uvolňování vzdala, za tu dobu jsem zaznamenala asi dvakrát slabší brnění těla a soustředila jsem se na předstau rukou abych zaměstnala mysl. Přílišná snaha ale taky není to pravé

vzdala jsem to, otočila se na bok s myšlenkou, že je fuk jak ležím, hlavně, že se soustředím...měnila jsem myšlenku ´vcházím do snu´za představu rukou a bylo to tady. Sen byl stálý, žádné výkyvy, potřeba ustalovat se, všechno až neuvěřitelně jasné a ostré.
Běžně jsem zkoušela metodu sugesce, před usnutím jsem četla knihy o LD a opakovala si věty typu: " dnes se ve snu probudím" úspěšnost byla jak kdy ale oproti dnešku tam byly dva podstatné rozdíly. Měla jsem tendence se budit, to za prvé a za druhé po probuzení jsem měla určité množství energie navíc, jako by mě to nabilo. Dnes ne, byla jsem spíš lehce vyčerpaná, ale byla to první zkušenost s touhle metodou, tak uvdíme po pár dalších pokusech...

Zajímá jestli taky pozorujete rozdíly při snění podle použité techniky?