moj (pravdepodobne) prvy LD . Zvoniaci tunel..

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

flyhigh
Návštevník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Pi Okt 28, 2011 2:11

moj (pravdepodobne) prvy LD . Zvoniaci tunel..

Príspevok od používateľa flyhigh »

Ako decku (cca pred 25 rokmi) sa mi asi dvakrat stalo, ze som sa nemohol vstat z postele a bol som pri vedomi, naviac to bolo spojene s neprijemnou nocnou morou. Teraz po pozreti filmu Inception som nahodou narazil na vyraz LD a zacal som studovat. Pritom som zistil, ze som mal v detstve zazitok spankovej paralyzy.

Film som videl pred dvomi dnami a vcera pred spanim som si hovoril, ze ked budem v sne vyskusam si uvedomit, ze snivam. Po pathodinovom spanku som sa zobudil a zapisal som si bezny sen do diara vo fone. Nejednalo sa o LD. Potom som sa dobre najedol, a isiel si este lahnut. Zaspavalo sa mi blbo a ani po dvoch hodinach nic zaujimave. Az zrazu... Manzelka otvorila dvere na izbe a opytala sa ma, ci idem do roboty. Len som nieco odmrmlal a odisla.
Vtom som mal sen. Stojim v miestnosti a zaroven mi hlavou prebieha myslienka, ze ak je to sen, tak mozem prechadzat cez steny (jeden z testov). Vsetko ma rychly spad, zrazu utekam proti stene a skacem skrz nu. Uvedomujem si, ze snivam a nastava zvlastne rodeo. Hned citim, ako mi cele tele brni, valia sa nim nejake energeticke vlny a nemozem sa vobec pohnut. Presne ako pri tych zazitkoch z detstva, len sa uz nebojim. Teda, trocha neistoty tam samozrejme je :). Od momentu ako som preletel cez stenu letim akoby cestnym tunelom. Neviem, ci mi este telo brni, ale pocujem velmi hlasne zvonenie pripominajuce skolsky zvoniec. Spodok tunela je plochy, tusim tam je aj stredova ciara. Spodok je pokryty velkymi sedymi dlazdicami, pripomina mi to pocitacovu animaciu. Ako si letim, tak si spomeniem, ze LD sny sa daju aj ovladat a cielavedome spomalujem rychlost letu az uplne zastavim, pri tom aj zvonenie uticha. Potom si snazim za chrbtom vymysliet nejake nezne stvorenie. Otacam sa do smeru, odkial som priletel. Naozaj tam je nieco, co sa podoba na zensku. Ako sa ku nej priblizujem, sen sa zacina rucat, az sa nakoniec prebudzam.

To bol asi moj prvy LD spojeny aj so spankovou paralyzou. Keby som mal nastudovane viac, mohol som si radsej polietat, ci inak vyblaznit sa.. Uz sa tesim na pokracovanie, dufam, ze na dalsi LD nebudem cakat dlho :D .
arzen
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 63
Dátum registrácie: Pi Sep 02, 2011 12:06
Kontaktovať používateľa:

Re: moj (pravdepodobne) prvy LD . Zvoniaci tunel..

Príspevok od používateľa arzen »

Pekne napísane :D
Zistil som že tieto veci s AC a LD sa stávajú ak večer skúsim meditovať (neviem či to robím správne :D ) a v noci pred spaním sa pokúšam o mimotelový zážitok...
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo v ní neumí číst
Napísať odpoveď