Zdravím vás,potreboval by som poradiť s pár vecami. Nevedel som ako inak nazvať túto tému,ale mohli by ste mi odpovedať na pár mojich otázok - teda aspoň tí skúsenejší. Takže astrálnemu cestovaniu sa venujem už druhý rok - prečítal som snáď všetky knihy - hlavne R. Monroe-ho. Lucidné sny su u mňa na dennom poriadku,ale s AC to mám kus tažšie. Meditáciu a uvolňovanie mám už zvládnuté. Využívam techniku ukľudnenia mysle pomocou vedomého dýchania a potom vlastne telo oklamem tým,že dýcham ako pri spánku a nehýbem sa. Niekedy nechám myseľ len tak premýšlať o čomkoľvek ju len spontálne napadá a to mi pomôže. A tu začína problém.
Pár krát som sa dostal veľmi blízko AC,teda aspoň myslím. Naposledy to bolo včera.. Začal som cítiť ako je moje telo veľmi tažké atď. myslim,že to nemusím popisovať. Potom ale prišiel ten pocit - myslím si,že je to len môj vnútorný strach,ale radšej sa spýtam. Mal som strašne presvedčivý pocit,ako by mi niečo strašne tažilo na chrbát - ako by ma niečo držalo a mal som z toho strašný strach. Tak isto niekedy,keď prechádzam do toho stavu stane sa mi niekedy,že počujem akoby zhluk hlasov,ako by rozprávalo 50 ľudí naraz - čo trvá asi 3 seknudy. Chcem sa spýtať,či je to normálne?
A dalšia vec je to,že mám problém s videním. Keď otvorím oči,som akoby stále vo svojom fyzickom tele a pozerám sa pred seba. Vidím len to,čo je pred mojími fyzickými očami. A akonáhle sa otočím niekam inam,akoby sa mi oči zavreli a nevidím nič a moje telo má akési nutkanie otočiť sa späť ,,do smeru fyzického tela" - myslíte že je to tým,že som sa ešte neoddelil od tela ?
Zatiaľ dík,dufam,že mi niekto pomôže..
Divné videnie
Moderátor: Moderátori
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jan 03, 2011 12:53
Divné videnie
Možno, že najdôležitejšou časťou reality sú naše sny..
Re: Divné videnie
strach by ťa mal automaticky vrátiť do fyzického tela resp znemožniť OOBE, preto sa ti to zrejme nepodarilo
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
Re: Divné videnie
Myslím si, že to je naozaj Tvoj strach, alebo iné emócie z dňa, napätie... ak sa nedáš premôcť tým pocitom, malo by ísť ďalej všetko v poriadku a zmiznúť.Mal som strašne presvedčivý pocit,ako by mi niečo strašne tažilo na chrbát - ako by ma niečo držalo a mal som z toho strašný strach.
keďže hovoríš, že sa to deje pri prechádzaní, myslím si, že to bude obmena hučania v hlave, pískania, ktoré už bolo veĺa krát opísané. Každý to vníma subjektívne. Trvá 3 sekundy, pokým sa z toho nevytrhneš svojím upriamením sa na to. V hypnagogickom stave som tiež počula pár krát vravu (vlastne to je tiež prechodná fáza (síce do spánku)).počujem akoby zhluk hlasov,ako by rozprávalo 50 ľudí naraz
prečo sa neskúsiš predsunúť, aby si neskončil zas tam? Sústrediť sa na vzdialenejší bod pred sebou, namiesto toho, aby si podľahol nutkaniu.A akonáhle sa otočím niekam inam,akoby sa mi oči zavreli
(ahá, pozerám, že na dobre starý príspevok ja reagujem.... )
btw, mathias, strach Ťa väčšinou vráti, ale aj so strachom sa podľa mňa dá dostať z tela. Len to potom nie je zrovna super zážitok.