Mozno mi pomozete

Metódy, návody a rady ako sa dostať z tela a astrálne cestovať

Moderátor: Moderátori

write00
Návštevník
Dátum registrácie: Pi Jan 06, 2012 12:33
Kontaktovať používateľa:

Mozno mi pomozete

Príspevok od používateľa write00 »

Ahojte, som tu uplne novy, no hned mam prosbu o pomoc. Studujem vase forum uz celkom dlho, avsak nic mi nepomohlo.
Mam 17 rokov, a AC som zacal skusat uz na zaciatku 16. roku. O tomto fenomene som sa dozvedel od kamarata, zacal som to skusat, a postupne som tomu prichadzal na koren, avsak nie prakticky. Pamatam si, ze uvolnovanie nebolo premna problem, vzdy som po 5-10 minutach(je to len moj odhad) citil nejake mravcenie po nohach a rukach. Postupom casu pri kazdovecernom pokuse to ale prestavalo, teraz uz citim len ako sa mi uvolnuju svaly a znecitliveju mi koncatiny.Ale vratme sa spat, pri nehybnosti v podobe doby neurcitej, som zacal pocitovat zmenu teploty,raz mi bolo teplo raz chladnejsie, no izbova teplota sa nemenila.Lahnut do postele som vzdy isiel zo zamerom prezit AC, no nikdy nic. Teraz po roku skusania idem do postele tiez s tou istou myslienkou, myslim ze som trosku postupil, kupil som si literaturu od Roberta Monroe, precital som si jeho zazitky, jeho postupy, ale stale nic. Skusim este napisat moj postup, a ak sa tam vyskytne nejaka potencionalna chyba, tak mi ju skuste napisat prosim. Budem sa to snazit napisat v bodoch, aby to bolo prehliadnejsie.

1. Vecer si idem lahnut, prevazne unaveny.
2. Lahnem si na chrbat(vzdy zaspavam na boku), pod hlavu si dam 2 vankuse, inak sa mi zle dycha.
3. Ruky dam pozdlz tela.
4. Zavriem oci, sustredim sa na tmu ktoru mam pred sebou, nanic nemyslim a zacinam s uvolnovanim koncatin.
5. Pokial viem, ze si prestavam citit koncatiny, tak si telo zacne ziadat aby som sa obratil, comu som na naucil vzdorovat.
6. A tu vas prosim o radu, pretoze mozno to robim zle - Cakam kym pridu vybracie sami, nic si nepredstavujem, ani nad nicim nerozmyslam, len sa snazim udrzat koncatiny bez pohybu.

Tak teda dufam ze som to napisal dost zretelne, a taktiez dufam ze mi niekto z vas dokaze pomoct, comu pevne verim.

Tak teda Dakujem za pripadne odpovede.

Taktiez som zachytil ze je tu nejaky 20 minutovi zvuk na stiahnutie, ibaze ho nikde neviem najst, tak este by som chcel poprosit o priami link kde by som ho mohol odtial stiahnut. Dakujem velmi pekne
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 20:04

Re: Mozno mi pomozete

Príspevok od používateľa madagaskar »

mozno by pomohlo keby si to chvilu nechal tak. mne to pomohlo, lebo som sa nejaky cas fakt velmi snazil, mozno az moc a bez vysledkov. nechal som to mesiac tak a ac prislo same odseba
write00
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

No ja som mal s tym isty cas pauzu, pretoze ani mna to nebavilo, kazdy den som sa pokusal a vzdy bez vysledku :-)
hendykep
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Dec 31, 2011 19:05

Príspevok od používateľa hendykep »

to uvolnovanie by si mohol zlepšiť tak že sa naučiš dychať svojim telom... ja sa tak učim dostať do tranzu..polohu na ležanie taku aku maš len dychaj viac bruchom a nie plucami a pri každom vydychu sa sustred na dlan,potom na predlaktie a tak dalej, tym sa ti na danom mieste na ktore mysliš začnu rožširovať cievy a tak,, takto uvolniš cele telo,najtažšie je brucho chrbat a hlava pretože si ich najmenej citiš :D ty vole ked to pisem tak mi nejak otazela hlava a necitim rovnovahu, taha ma to do zadu jak na kolotoci, je mi na grc, haha ked zavriem oči tak kludne verim tomu že visim dole hlavou, dobry stav len to nejak zosiluje...trošku som odbocil ale je to popci :D :D
hendykep
Člen fóra
Člen fóra

to dychanie svojimi dlanami vyskušaj aj hned teraz keď sediš, stači ti desat dychov ak sa dobre sustredis a bude ti v nich vibrovat a mat riadne tažke :D ale chce to cvik
write00
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

No tak skusal som to dychanie, a stala sa mi zvlastna vec, ale nie po prvy krat. Lahol som si, zacal som sa uvolnovat, dychat bruchom, a odhadom po 5 minutach uvolnovania som mozno na 1 sekundu ako keby stratil vedomie, a potom som dostal taky zvlastny pocit, ako keby som nic necitil, v usuaich mi troska piskalo, nic som si necitil ale mysel bola plne pri vedomi, ale ziadne vibracie som nedostal. Tak sa vlastne chcem opytat co to mohlo byt :-) Dakujem za odpovede
mato4153
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Št Dec 01, 2011 7:20

Príspevok od používateľa mato4153 »

mikrospanok :D
hendykep
Člen fóra
Člen fóra

no nie každy to pocituje rovnako ale si na tom fakt dobre za 5 minut mne niekedy asi 20 to ked som trochu unavený :D tam ide o to aby si sa uvolnil, to piskanie v uši mam aj ja, ale ešte pred tym mam rozne stavy.. na začiatku sa každym dychom akokeby vzdialujem od svojho tela a prestavam ho citit... iba silne vibracie..potom mi zacne mravenčat v papuli a v hlave a mam taky divny pocit. v hlave sa mi vytvaraju take obrovske masivne tvary a ja sa stale akoby zmenšujem :D kedysi som to nenavidel a bal som sa toho, ...zvečšuju sa a posuvaju, ked to prejde začnu sa mi stahovat všeliake svali na hlave oči z prava do lava tak striedavo :D potom začnem lietať v priestore a všeliako menit polohu a potom vidim obrazi ktore sam formujem :Dale za obrazy som sa ešte nedostal :D bud zaspim alebo zacnem moc premyslat :D .. tu asi pomože sustredit sa na dych byt bdeli a obrazi iba pozorovat :D
write00
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

No tich 5 minut je fakt len odhad. A mas to cele take pestre, ja to mam dost nanic, ja v konecnej faze nic nepocitujem, ziadne vzdialovanie tela ani nic podbneho co tebe, to ti zavidim, aj ja by som chcel nieco take prezivat ;-) Len este jednu vec nechapem, ta metoda hojdacky, nanu mam mysliet az potom ked sa uvolnim alebo pocas celeho procesu? :-)
hendykep
Člen fóra
Člen fóra

to som neskusal, poradi ti niekto iny.. a snažiš sa aj o LD? :D
write00
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

Nie nesnazil :-)
hendykep
Člen fóra
Člen fóra

hmm asi by si mal začať tým :D
write00
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

Ahoj, skusal som metodu hojdacky, v ten vecer som sa krasne uvolnil, trvalo to dlhsie ako zvycajne, to urcite viem, stopol som dialog, nanic som nemyslel, a ked som citil som ze pekne uvolneni, tak som sa zacal skusat rozhojdavat, hojdal som sa cca tak 2 minuty, potom jak som zacal citit take zimomriavky slabe, tak som skusil vyskocit, vyskocil som, presli ma obrovske zimomriavky, nic som necitil, piskalo mi v usiach. To piskanie trvalo asi 10 sekund, mozno aj troska viac, ale potom nic, znova som zacal citi svoje uvolnene telo... Ja som uz v koncoch, neviem ako dalej alebo co robim nespravne :-/
hendykep
Člen fóra
Člen fóra

musis sa dostat asi hlbšie :D ked citis ze si dot uvolneny a vies si predstavit ze tvoje telo je lahsie ako vzduch tak ten stav musiš prehlbiť.. bud ze si predstavujes ako padas z postele dole a dole...ale musis si predstaviť ten pocit a nie ako padaš chapeš :D alebo ako ideš dole po rebriku alebo ako si vo vode a klesaš stale dole a dole..len nesmieš stratiť vedomie :D mne najviac pomaha keď sa sustredim na dych, a len na dych..jedna silnejšia myšlienka a vrati ma to zase trochu vyžšie :D musiš sam skušať a byt trpezlivý..cvičim to len dva tyždne ale už sa viem dostať tak hlboko s chrapajucim psom pri mne ako na začiatku bez rušenia :D prečitaj si toto a a v pravo maš taku lištu s obsahom..tam si vyber čo chceš maš tam trans ac techniky a tak je tam toho fakt dosť http://www.luciddreaming.wz.cz/
write00
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

Okej dakujem, a potom co zacnem vnimat ako padam, tak ako mam dalej pokracovat? Dalej pri vibracie?
Napísať odpoveď