Caute ludkovia.Mam taku zaujymavu skusenost.Ked skusam AC vzdy sa mi otvaraju oci.Nech sa snazim akokolvek tak sa mi to nedari potlacit...Neviem cim to je.Tak som som nasiel iny sposob.Cez oci si hodim prikrivku a mam ich stale otvorene.Samozrejme cez prikryvku prenika trochu svetla.Po asi 10 minutach sa mi pred ocami zacnu objavovat cierne skrvny ktore sa zacnu zlievat dokopy.Cim viac mam cierno pred ocami tim intenzyvnejsie registrujem jeme piskanie v hlave.Je to Celkom zaujymave ale nedokazem to udrzat dlho,zacnu mi strasne slzit oci a neda sa nezmurknut,potom uz sa nedokazem tak koncentrovat a musim zacat odznovu.
Chcel som sa iba spytat ci uz niekto skusal takuto metodu a ci je mozne takto praktizovat AC?A este jedna vec ako docielit toho aby sa mi oci neotvarali pri AC?
AC s otvorenymi ocami?
Moderátor: Moderátori
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Po Feb 06, 2012 23:44
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: AC s otvorenymi ocami?
Nápad so šatkou je veľmi dobrý. Mám otázku, aké máš skúsenosti s relaxáciami a meditáciami? Problém s otvárajúcimi očami by si mal zvládnuť ešte pred snahami o navodenie OBE.
Skús si cez oči prehodiť niečo ťažšie napr. osušku alebo niečo také čo vyvinie mierny tlak, ktorý nie je nepríjemný a pritom môžeš zavrieť oči, uvoľniť ich a ta osuška ich bude držať takže sa už neotvoria.
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Po Feb 06, 2012 23:44
moje skusenosti s relaxaciou Su asi take ze sa dokazem uvolnit a vobec necitit telo sustredim sa iba na to co mam v hlave a ten zvuk co pocujem.
Skusal som tazsi vankus,je to celkom zaujymave lebo ked man otvorene oci tak sa dokazem viac sustredit na to sa mi v mysli vynara,ako ked man zatvore oci a musim sa sustredit na to aby sa mi neotvorili a to uz sa nedokazem na 100 % sustredit na vizualizacie. A sranda je este to ked potom skusim zatvorit oci tak mi strasne behaju hore,dole....
Skusal som tazsi vankus,je to celkom zaujymave lebo ked man otvorene oci tak sa dokazem viac sustredit na to sa mi v mysli vynara,ako ked man zatvore oci a musim sa sustredit na to aby sa mi neotvorili a to uz sa nedokazem na 100 % sustredit na vizualizacie. A sranda je este to ked potom skusim zatvorit oci tak mi strasne behaju hore,dole....
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Mal som na mysli Tvoje skúsenosti s relaxáciou bez snahy o AC. Potrebuješ sa naučiť uvoľniť tak, aby si nemal potrebu očami kontrolovať čo sa okolo Teba deje. Takže Ti odporúčam prestať so snažením o AC a zamerať sa na obyčajné relaxácie, kým si na dané zmenené stavy vedomia nezvykneš. Potom odpadne problém s otváraním očí.