winchester napísal: to som az taky ziadany ?
Žiadaný si preto, lebo som otázku položil Tebe a čakal som na položenú otázku aj odpoveď. A prečo som Ti položil tú otázku? Nuž preto, že toto tvrdenie, cit:
winchester napísal:tie bytosti ktore vidis pocas spankovej paralyzi su len vyplodom tovjej gebule - hypnagogicke halucinacie
používaš príliš často a spôsobom akoby si vedel, že to tak je. A preto som sa pýtal čo o tom vieš.
winchester napísal: no nic, ja osobne neviem preco vznikaju, nazor thedreamingdead mi proide celkom rozumny ale netusim, pocul som o tom zopar teorii, napr jedna predpoklada to ze pocas spanku je kazdi v AC len si to skoro nikdy nepamataju ludia a ked sa zrazu zobudia tak "opona" je tenka a mrtvych pozostalich mozeme vidiet ale tato teoria nezahrnuje cas ked zaspavas takze nwm, dalsie je to co spominala kolegynka, vizualizacia pocit, prevazne strachu a este sa ku mne nedavno dostala aj teoria ze su to pozostatky sna, ale to sa mi tiez neako nezda, ja sa asi najviac priklanam k tym pocitom, ale mozno som teraz zabil 4 minuty svojho zivota zbytocne a napisal som same blbosti
, prezrad naaam to WW6
Prekvapuje ma, že tvrdíš, že o tom vlastne nevieš nič. Predpokladám, že si to nevieš vysvetliť a pre Teba a Tvoj obraz sveta je jednoduchšie tieto veci "zhodiť zo stola" tvrdením
su to vyplody tovjej gebule - hypnagogicke halucinacie. Ak si si však nie istý popisom toho, čo niekto iný zažil, skús sa nevyjadrovať alebo svoju neistotu aspoň vyjadri. Stačí použiť slovko
asi, možno, zdá sa a podobne.
A nakoniec, Chaosák, na ktorého si reagoval, písal, že sa bojí, že môže uvidieť nejaké bytosti. On netvrdil, že ich videl či vidí.
A aj keď mám s týmito vecami skúsenosť, sám sa neodvážim 100% tvrdiť, že to čo daný človek popisuje je skutočne duch mŕtveho či niečo podobné. Vždy to nechávam v takej rovine, že je to možné alebo aj nie. A radšej sa ani nevyjadrujem.