Búšenie srdca
Moderátor: Moderátori
Búšenie srdca
Tak dnes ráno som vstal, ale sa mi moc nechcelo vstavat tak som si lahol znova a mal som sen, v ktorom som sa už nejako dostal ku spínaču a keď som nemohol zhasiť, tak ma napadlo, že som v sne pri uvedomení prešiel akýmsi filtrom a trochu sa zmenili farby(Len trošku viac do šeda) že sa mi silno rozbúchalo srdce, potom to prestalo ale som bol z toho trochu mimo (po dlhej dobe LD) pohýbal som rukami, zažmurkal som a zobudil som sa, Tak ale hlavne sa pýtam na to búšenie srdca, je to normálne ? Alebo čím by to mohlo byť
Re: Búšenie srdca
hmm žeby srdcové problémy? nič v zlom... možno to je z toho, že si mal (ako si uviedol) po dlhej dobe LD, a to ťa "trochu" (dosť ) vyviedlo z miery, preto to srdce... toť môj názor
pryrovnal bi som to k rekvapeniu ako darček na vianoce čo si vždy chcel aj vtedy sa ti tak rozbúcha srdce podla man to je uplne v poriadku
A inak, čo je najlepšie na udržanie si sna, alebo aby som ho aspoň vystabilizoval, lebo väčšinou pri LD stratím kontrolu (ale cez leto na tom chcem popracovat) no aj ked ju uz mam, tak niekedy to je akokeby som mal "lagy" napríklad som sa zrazu objavil na ulici, tak som skúsil skok ale všetko sa hrozne trhalo...