ZRCADLO
Moderátor: Moderátori
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZRCADLO
Na velke prekvapenie som tam videl seba. Ale je to jedna z metod ako si predlzit sen.
Metódy na predĺženie(udržanie) LD
Metódy na predĺženie(udržanie) LD
Stretneme sa vo sne ;)
- sorer
- Admin
Kto vie trochu po anglicky moze si precitat a zazitkoch so zrkadlom v lucidnom sne aj tu
http://forum.ld4all.com/viewtopic.php?t=12249
http://forum.ld4all.com/viewtopic.php?t=12249
Stretneme sa vo sne ;)
tak to se teda divím, žes tam viděl sebe, protože co jsem čet, tak tam lidé většinou vidí různé neznámé osoby, démony apod. Ale včera jsem měl zajímavý zážitek. Usínal jsem s tím, že budu mít LD a že budu hledat zrcadlo. Nepodařilo se mi to, ale zrovna v tu stejnou dobu měl můj brácha LD a zrovna o zrcadle. Díval se na sebe a v zrcadle viděl staršího vousatého chlapíka. Tak nevím, jestli jsem mu to nějak telepaticky nepřivolal, nebo to byla taková náhoda.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- sorer
- Admin
Ako som cital na tom vyssie spomenutom fore, niektory ludia videli v zrkadle seba, iny zasa nieco ineho. Zalezi to naozaj od osobnosti a situacie v akej sa v sne nachadzas.
Stretneme sa vo sne ;)
zkoušeli jste zrcadlem proskočit? myslím, že tudy vede cesta.
pokial sa dobre pamatam, vedie tade cesta len do velmi nestabilneho akoby tienmi tvoreneho sna, ktory sa rychlo skonci
kdosi tady někde psal, že se přes zrcadlo dostane na Lucid crossroads. Já myslím, že se přes zrcadlo můžeš dostat kam chceš, stačí když tomu budeš věřit a proskočíš ho.
tak už jsem se taky podíval do zrcadla, i když to nebyl LD. viděl jsem tam sebe, ale nebyl jsem takový jako ve skutečnosti a navíc jsem měl pokřivený a rozbitý nos, ze kterého mi tekla krev...
LD se zrcadlem jsme měl 2krát - jednou jsem viděl sebe s podivně zdeformovanýma rukama a nepřirozeně obrovskými klouby. Zkoušel jsem to dá myšlenkama do pořádku, ale nepovedlo se... Podruhé jsem stál před velkým zrcadlem a nějaká "duchovní bytost" mě proměnila ve starou babku, pak mě proměnila v tusamou babku, ale mladou a hezkou To byl podnět, kterej ve mě probudil Luciditu. byl to zajímavej pocit - na svým těle jsem necítil žádnou změnu ale když jsem se na sebe podíval do zrcadla, ¨vypadal jsem jinak
ZRCADLO
Já jsem si stoupl před zrcadlo jenom jednou. Abych si prodloužil LD. Jakmile jsem se, ale do něho podíval, začala se pomalu vykreslovat má postava... a probudil jsem se do tranzu. Takže nevím