Napadnutie duchom vo sne

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

arzen
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 63
Dátum registrácie: Pi Sep 02, 2011 12:06
Kontaktovať používateľa:

Napadnutie duchom vo sne

Príspevok od používateľa arzen »

Nazdar, dnes som si ľahol jak furt keď prídem zo školy aby som si oddychol. Začal sa mi snívať sen v ktorom som sedel na svojej posteli a vedla mňa prebiehala akási zoznamka (?) - vedla mňa sa objavovali dievčatá a ja som si vyberal či sa mi páči alebo nepáči.. po čase ma to prestalo baviť a tak som len znudene zavrel oči a pokračoval som tak že som zvolil povrchnú metódu - jednoducho som držal ruku na jednom mieste a vyberal som si len podľa toho aké veľké malo dievča prsia ( :D ja niesom taký, bol to sen ). Prepínal som stále na dalšiu a dalšiu až sa stalo niečo zvlaštne. Zrazu som otvoril oči a pocítil prítomnosť niekoho iného no nie človeka a začalo mi byť zle, tŕplo mi telo a točila sa mi hlava a tak som usúdil že ide o útok tak som rýchlo zobral do ruky moju athame (magická dýka) odtiaľ kde je uložená aj v skutočnosti a začal som kresliť magický kruh a klasicky čistiť magický priestor, ku koncu mi opúchal už aj jazyk a nemohol som dobre hovoriť, nohy sa mi triasli ale sústredil som sa na dokončenie zaklinacieho rituálu a nežiadúcu entitu som poslal preč, vyhnal. Potom som sa zobudil a pozoroval som jemné vzorce mnohých ľudských tvárí, ktoré boli na mňa zamerané možno aj nahnevané.
Niekto na mňa zaútočil? Mne sa nikdy nesníva nič zlé :shock:
diky za nazor.. :ok:
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo v ní neumí číst
Pali
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 257
Dátum registrácie: Pi Jún 21, 2013 9:18
Bydlisko: Bratislava

Re: Napadnutie duchom vo sne

Príspevok od používateľa Pali »

Ahoj Arzen,

Neviem čo sa ti udialo, ale skúsim ponúknuť isté vodítka, ktoré možno pomôžu tebe samému nájsť nejaké vysvetlenie.

Čo si myslíš že by spravil niekto, kto by namiesto vyhodnotenia danej situácie ako útok, zvolil vyhodnotenie situácie ako prosbu o pomoc?
Čo myslíš že by takýto "niekto" prežíval následne po spomínanom odlišnom vyhodnotení situácie?

V mojom modeli to je tak, že v snoch bez možnosti usmerňovať/manipulovať dianie vedome intelektom, konám zo svojho autentického "ja". Konám tak ako je mi prirodzené a práve takáto lekcia mi umožňuje spoznať sa a prípadne na sebe následne pracovať.
V snoch vnímame a konáme cez symboly, takže ošahávanie ženského poprsia alebo zoznamka nemusí byť podľa mňa vyhodnotená ako niečo "zlé", nevhodné, nežiadúce. Tak sa na to pozeráme len cez naše normy, ktoré už len v inom meste alebo štáte môžu byť iné - sú nepodstatné vo väčšom merítku vecí.
Mne sa zatiaľ ukázalo ako veľmi vhodné pozerať sa ZA dianie na svoje pocity, dojmy a motivácie, z ktorých som sa rozhodol nejako reagovať v dianí.
Teda NA PRÍKLAD v jadre diania si si mohol vyberať a asi si si z nejakého dôvodu nevedel vybrať pri tej zoznamke. Aký bol dôvod že si si nevedel vybrať? Čo si hľadal a čo si pri tom cítil? Potom ťa to možno prestalo baviť, tak si to prejavil povrchnejším a menej intenzívnym záujmom pokračovať v tom "výbere" - zjednodušil si si to možno na nejakú ľahko vyhodnotitelnú vlastnosť. Otázka pre mňa je znova prečo si to takto spravil? Aké si vnímal ešte iné možnosti a prečo si ich nevyužil?
- Ja som tu dal len náčrt. Netvrdím že toto približuje skutočné dianie.
Elora
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 31
Dátum registrácie: Po Apr 27, 2015 15:37

Re: Napadnutie duchom vo sne

Príspevok od používateľa Elora »

Toto je....ani to neviem vysvetliť. Pali. Načo preboha všetci hľadáte vo všetkom symboliku? Čo ak je všetko myslené doslovne? Dobre, len toľko k Palimu. Arzen (mimochodom pekné meno, originálne, povedala by som výstižné), ten sen mohol byť skutočnosť? Pretože mňa odjakživa prenasledujú bytosti z iných dimenzií. Mohol to byť POLOSPÁNOK? Vízia? Lebo potom by som ti mohla ponúknuť vysvetlenie
Používateľov profilový obrázok
Forte6
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 28
Dátum registrácie: Ut Mar 24, 2015 22:46

Re: Napadnutie duchom vo sne

Príspevok od používateľa Forte6 »

Elora
podla mna Pali skor pripusta ze sa moze jednat o symboly, cize sa o ne jednat moze a zaroven
nemusi :) skor tak to myslel. Netreba brat vsetko doslovne. Pali ma podla mna zrozumitelne
nazory a vhodne na pouzovanie, vsimni si ze pripusta rozne moznosti a
nie len jednu.
Napísať odpoveď