Veľmi zaujímavé bolo, keď som sa prvý krát učil lietať. Bol som ešte malý a pamätám keď som prvý krát skúsil lietanie v sne. Musel som sa to učiť. Pekne pomaly, ako keď plávate psíka. Najskôr iba tesne nad zemou a tak to bolo niekoľko dní. Až v neskoršom veku som si viac vycibril techniku a bol som schopný lietať i vyššie a vyššie.
Vlastne to bolo iba nedávno, čo som sa odhodlal opustiť zem a pozrieť sa na mesiac. Ale bohužiaľ - po opustení atmosféry ma prepadla obrovská úzkosť, bol som tam úplne sám a dostal som strach. Tak som sa vrátil späť...
Ako som začal lietať
Moderátor: Moderátori
Dnes som si opäť v sne poletoval, ale len v určitej výške nad zemou (to sa mi stáva často, jednoduchšie to vyššie nejde). A tak som si povedal, kurnik, musi to isť aj vyššie. A ako som sa snažil letieť vyššie začal som precitať na podivné tlaky niekde v okolí brucha.... až som sa zobudil.... koniec.
- Imp
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 20, 2005 21:41
- Kontaktovať používateľa:
Moj prvy sen, kde som si uvedomil, ze ide o sen (ale este sa z neho nestal lucidny, mozno prave preto, ze som nevedel, ze nieco take existuje) bol, ze som bol na obhliadke pevnosti z jednej pocitacovej hry . To, ze nejde o skutocnost, som zistil, podla toho, ze ta pevnost sa mi nejak nezdala, nevyzerala ako v tej hre, tak som pochopil, ze ide o sen... Ale - viete, ze ide o sen a nemozete sa odtial dostat... Humus
For Thine is the kingdom, and the power, and the glory, for ever & ever.
aj vy lietate takto ako ja?
akoby ste plávali:)??