Aké máte zážitky?
Moderátor: Moderátori
Aké máte zážitky?
Zaujímalo by ma či máte niekto aspoň letmé zážizky.
Ja som to praktizoval jeden čas viac ako teraz... a veci sa diali. Síce jemne, k niečomu väčšiemu v podstate nedošlo, alebo sa aspoň nepamätám. Bolo to postupne cez živé sny..., v ktorých som sa ocital úplne reálne ako v skutočnosti, lietania (ale lietam už od mala)... až to v jedno ráno vyvrcholilo tým, že som sa zobudil kúsok nad telom. Potom som bol svedkom návratu... a len som sa spokojne otočil na druhý bok a spal som ďalej.
Nejaké zážitky sú stále, ale nejak radikálne sa tomu už nevenujem....
I keď ako pozerám, možno to patrí k lucidným snom.
no ja som už napíísala.)
ale neviem či je to presne toto o čom hovoríte:) ja sa v týchto veciach moc nevyznám
- henka
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ne Júl 30, 2006 11:34
- Kontaktovať používateľa:
ty si talent od prírodyFenix napísal:Ja som to praktizoval jeden čas viac ako teraz... a veci sa diali. Síce jemne, k niečomu väčšiemu v podstate nedošlo, alebo sa aspoň nepamätám. Bolo to postupne cez živé sny..., v ktorých som sa ocital úplne reálne ako v skutočnosti, lietania (ale lietam už od mala)... až to v jedno ráno vyvrcholilo tým, že som sa zobudil kúsok nad telom. Potom som bol svedkom návratu... a len som sa spokojne otočil na druhý bok a spal som ďalej.
Rob čo musíš.
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
- Kontaktovať používateľa:
no loooooooooool, sa rehlimGlaurung napísal:Ja mam tiez jeden zazitok moj bratranec ovlada telekinezu a mi nece povedat jak ****** ******* [[[; sorry za to vulgarismusove vyjadrovanie [[[[; a tak ked som spal no ta na mna hodil moje radio hehe a potom som ho skoro zabil hehehe [[[[;
edit, Imp
Kazda dusa ma telo, nie naopak.