Ďaľsia začiatočníčka. :)

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
spagetka
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36

Ďaľsia začiatočníčka. :)

Príspevok od používateľa spagetka »

Ahojte! Iba predvčerom som objavila túto stránku. Veľmi sa mi páči, už som si ju celú prečítala.

Každú noc sa mi snívajú sny.Niekedy dobré, niekedy zlé, farebné, čiernobiele.. Iba keď som fakt unavená, tak sa mi nič nesníva. :roll:
Je to normálne? čo konkrétnejšie znamená "lietanie"? Myslím, že to zažívam, ale nie som si istá.

Aj mne sa raz stalo, že sa mi snívalo o nejakej žene, ktorej som videla tvár.. A na druhý deň som ju stretla. Stála som tam ako prikovaná a civela na ňu. :D musela som vyzerať zaujímavo... hi

zážitok ktorý neviem zaradiť do tém.
Všedný deň.. Vstanem od telky, idem do kúpeľne.. Keď som do nej vošla mala som veľmi zlý pocit.. Zdvihla som hlavu do rohu kúpeľne - niekto alebo niečo tam stálo - zhrbený,chlpatý s netvorenou tvárou(presne si ju teraz pamätám). Bol to len taký záblesk, možno sekunda.. Ale tak som sa zľakla, vybehla som odtiaľ.
Napriek tomu, že som sa bála vojsť do kúpeľne, jednoducho som musela ísť na WC.. :wink: mala som obavy, ale bolo to ako vždy.
Neviem, či mi len preplo alebo to tam fakt bolo.. Bolo to skutočné? A čo to vlastne bolo?

Za príspevky vopred ďakujem. j.
Imp
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Máj 20, 2005 21:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Imp »

spagetka
Všedný deň.. Vstanem od telky, idem do kúpeľne.. Keď som do nej vošla mala som veľmi zlý pocit.. Zdvihla som hlavu do rohu kúpeľne - niekto alebo niečo tam stálo - zhrbený,chlpatý s netvorenou tvárou(presne si ju teraz pamätám). Bol to len taký záblesk, možno sekunda.. Ale tak som sa zľakla, vybehla som odtiaľ.
Mozes to blizsie rozpisat?...
For Thine is the kingdom, and the power, and the glory, for ever & ever.
spagetka
Člen fóra
Člen fóra

Celý deň bol normálny. Nič výnimočné sa nedialo. Myslím, že sa to stalo predvečerom. Jednoducho som sa išla vycikať.. Videla som to čudo v krátkom záblesku, len zlomkom sekundy. Veľmi som sa naplašila tak som vybehla. Opis toho "čuda" je uvedený hore. už to neviem ako ti to lepšie opísať, ak chceš niečo konkrétne tak sa spýtaj.
čo myslíš že to bolo? Nebol to len výplod mojej fantázie??
Glaurung
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Aug 06, 2005 19:54
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Glaurung »

Noo a nepozerala si pred tym nahodow toho zvonara matky bozej...... Quasimoda??? [[[;
Glandat inc. THX:Glauro
Imp
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

spagetka

ja som mal dvakrat podobny zazitok, ale hoci som sa bal, vzdy som sa na to "nieco" chvilu vydrzal pozerat, takze som si bol isty, ze to tam bolo :) .
No, podla mna to nebol vyplod tvojej fantazie. Inac ako dlho trvalo, kym si sa do tej kupelne vratila?
spagetka
Člen fóra
Člen fóra

Ak sa mi to stane niekedy v budúcnosti, kuknem na to dlhšie.. :-)

Do kúpeľne som sa vrátila asi o 15 minút.. bola som zvedavá. :-) Nesúď knihu podľa obalu - nemuselo "to" byť zlé.

...ale lepilo mi aj tak.

Glaurung

Nie. Tiež ma to napadlo.. Možno sa mi nabudúce zjaví Mickey Mouse alebo Raťafák Plachta, čo ty na to?

janka
spagetka
Člen fóra
Člen fóra

Takže sme to uzavreli? Nedá sa tomu dať žiadna konkrétna diagnóza?
Nemá takéto niečo pomenovanie?

janka
Helienca
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jún 12, 2005 12:45

CAFKO!!

Príspevok od používateľa Helienca »

CAFKO Spagetka!!

S tou tvojou prihodou ti fakt neviem poradit. Mne sa to nastastie nikdy nestalo, ale kedze mam slabsie srdce (naozaj), asi by som dostala infarkt. :lol: Asi to vsetky ,,cuda'' vedia a preto sa mi radsej nezjavuju.... :D

Inak zakladatelka tej temy ,,SOM ZACIATOCNICKA'' som ja a navyse mas meno po mojom oblubenom jedle a som rovnako neskusena, ako si ty (mam sice co, to, o AC precitane {vyborna je kniha ,,Astralní putovaní'' od Edain McCoyovej => mozes si ju objednat na stranke vydavatelstva Eugenika}, ale v praxi to nie je nic moc), takze nechces sa skamosit? :) (;

Zatial PaPa!!

Helienca
mala si napisane "tym" namiesto "ty" a dost to zavadzalo edit -V3iL
PEACE FOREVER
Helienca
Člen fóra
Člen fóra

Zoznamenie....

Inak kolko mas rokov a odkial si? Ja budem mat teraz, zaciatkom septembra, 15 a som z Bratislavy, z Dlhych Dielov.

PaPa!!

Helienca
PEACE FOREVER
spagetka
Člen fóra
Člen fóra

Ja už som stará páka.. :cry: Mám už 20. Veľa čítam po nete a v knihách, ale skúsenosti s AC nemám. Zaujímajú ma paranormálne javy, ak sa to dá tak vo všeobecnosti nazvať. V podstate sa len tak hľadám... 8)
Helienca
Člen fóra
Člen fóra

spagetka napísal:Ja už som stará páka.. :cry: Mám už 20. Veľa čítam po nete a v knihách, ale skúsenosti s AC nemám. Zaujímajú ma paranormálne javy, ak sa to dá tak vo všeobecnosti nazvať. V podstate sa len tak hľadám... 8)

20 a stara paka?! Ale chod, prosim ta! :D Inak aj mna to zaujima. Mimozemstania a duchovia a tak.... Ale keby som sa s nimi mala stretnut, najma, keby som bola sama (doma), tak sa asi pokakam.... :oops: :P
PEACE FOREVER
spagetka
Člen fóra
Člen fóra

ľahko sa uči, keď ťa to baví, že?

Inak, ak sa chce niekto zapojiť do "zoznamky":-) my to len uvítame.

A ak mi chce niekto poradiť k môjmu problému tak vopred ďakujem. Jeho popis je hneď na začiatku. Janka
Imp
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

Viete co ludia, ohladom tej zoznamky; mohla by sa tu zalozit taka tema, kde by kazdy napisal max. 1 prispevok, nieco o sebe atd. ale patrilo by sa, aby ju zalozil admin, tak mu poslem pm
spagetka
Člen fóra
Člen fóra

prečo 1? Mohlo by tu byť fórum s názvom "zoznamka". Normálne fórum, kde by sme sa o ostatných viac dozvedeli. Lebo na chate neviem nikdy nikoho zastihnúť.. :-(
Napísať odpoveď