Prečo sa snažíte dosiahnut OBE ?

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

Amka
Návštevník
Dátum registrácie: Ne Feb 01, 2004 21:28
Kontaktovať používateľa:

Prečo sa snažíte dosiahnut OBE ?

Príspevok od používateľa Amka »

Čo vlastne očakávate od toho, že budete aktívne astrálne cestovať ?
Prečo sa o to snažíte ?
Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

proc astral

Príspevok od používateľa majk »

na jednoduchou otazku jednoducha odpoved: abych se na vlastni kuzi presvedcil, ze existuje neco vic nez jen hmotny svet a ze me zkusenosti z hmotneho zivota nekonci smrti po pouhopouhych 70 letech, ale ze vyvoj me osobnosti dal pokracuje ...
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sorer »

To ze existuje zivot po smrti, tomu pevne verim. Bolo by zarmucujuce keby som tvrdil opak. Na svete existuje az prilis zahad, aby to dokazalo existenciu niecoho za hranicami nasho chapania.
Sam ocakavam od AC oslobodenie ducha z toho tazkeho fyzickeho tela a moznost zaletiet si hocikam na svete ako aj do nespocetnych astralnych dimenzii. Pocity ktore mozes pri tom zazit urcite budu stat za to.
PaloB
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 25, 2004 23:29
Kontaktovať používateľa:

ci existuje zivot po smrti?

Príspevok od používateľa PaloB »

Ci existuje život po smrti, to ťažko povedať...
Aj tak sa nič po smrti nestratí (aj vrátane duše(?)), otázka ale potom bude: Bude to ešte život alebo "život" (budem to ešte "ja"?) alebo sa to celé rozpadne "a vráti" (však to nikto nezobral) do vesmíru a "použije" inde???
No snáď sa odpoveď niekedy dovieme.
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Prečo sa snažíte dosiahnut OBE ?

Odpoved sa urcite niekedy dozvieme. Ci to budes ty, zalezi len od tvoje duchovnej vyspelosti. Podla mna ked dostatocne duchovne vyrasties, navratia sa ti spomienky na minule zivoty a mozno postupis o jeden stupienok vyssie. Takze urcite v tebe ostane nieco z tvojho sucasneho zivota. Bude to skusenost a poznanie ktore si sa v nom naucil.
Tolko mojho skromneho nazoru. Moze to byt vsak celkom inak nakolkko som ja len ubohy cervik co o celkovom svete nic nevie. Ale aj tak som Boh. :)
Stretneme sa vo sne ;)
Shaman
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 16:24

Príspevok od používateľa Shaman »

sorer napísal:Odpoved sa urcite niekedy dozvieme. Ci to budes ty, zalezi len od tvoje duchovnej vyspelosti. Podla mna ked dostatocne duchovne vyrasties, navratia sa ti spomienky na minule zivoty a mozno postupis o jeden stupienok vyssie. Takze urcite v tebe ostane nieco z tvojho sucasneho zivota. Bude to skusenost a poznanie ktore si sa v nom naucil.
Tolko mojho skromneho nazoru. Moze to byt vsak celkom inak nakolkko som ja len ubohy cervik co o celkovom svete nic nevie. Ale aj tak som Boh. :)
Bohovia sme vseci ale len malokto to vyuziva.
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Príspevok od používateľa Zrak1 »

Dôvod prečo chcem astrálne cestovať ja je ten, že chcem pochopiť zmysel všetkého. Síce viem, že sa mi to počas fyzického života nepodarí, ale cez astrálne cestovanie môžem aspoň do určitej miery nakuknúť, samozrejme do tej roviny, pokiaľ mi to bude dovolené. /Už som mal pár skúseností, je to neopísateľne nové a teda fajn/ Je to teda aj kvôli tomu, aby som pochopil sám seba. Už si ani nespomínam, od kedy mám pocit, že musím niečo spraviť, no a toto je podľa mňa cesta, ako sa to dozvedieť. Mohol by som komunikovať so svojím duchovným sprievodcom (učiteľom), poznať iné svety a dimenzie, no proste čokoľvek čo mi môže pomôcť k tomu, aby som to všetko pochopil. Nejaký múdry človek povedal: "Ak stratíš peniaze, stratil si málo......ak stratíš priateľa, stratil si veľa.....ale ak stratíš vieru, stratil si všetko". O tom to je. Ja verím, že na zemi pre niečo sme, a chcem to zistiť. (Aj keď to tuším, ale vedieť to budem až potom:-))
Z1
eNKa
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Nov 08, 2005 18:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eNKa »

To sa mi páci. A kto je vlastne ten ucitel?
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Mne staci ze som vdaka mojej zivotnej ceste pochopil zmysel zivota. Niektory ludia sa niekedy pytaju aky je zmysel zivota, ale nepozastavia sa nad tym a nahlia sa dalej svojim zivotom. Takze ja uz mozem potvrdit ze som uz nieco naucil a ucim sa dalej. ;)
Stretneme sa vo sne ;)
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Príspevok od používateľa Zrak1 »

eNKa napísal:To sa mi páci. A kto je vlastne ten ucitel?
Je to tvoj duchovný sprievodca. Je to duša, ktorá ťa usmerňuje a pomáha ti naplniť tvoj osud, lepšie povedané stará sa o tvoj duchovný vývoj nie len na zemi ale aj medzi životmi. Sú to väčšinou staré duše, ktoré sa väčšinou už na zem neinkarnujú. Nie je to ale pravidlo. Môže to byť aj duša, ktorá sa ešte inkarnuje. V živote ti pomáha v ťažkých chvíľach, keď si už nevieš rady. Po tom ťa zrazu napadne myšlienka, ako sa tá situácia dá vyriešiť. Túto myšlienku ti vnúkol tvoj duchovný sprievodca a ty ju považuješ za svoju. Je toho veľa. Doporučujem knihy "Osudy duší" od M. Newtona.
eNKa
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Nov 08, 2005 18:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eNKa »

Aha, ďakujem!
Napísať odpoveď