OBE pri zaspavani

Metódy, návody a rady ako sa dostať z tela a astrálne cestovať

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

OBE pri zaspavani

Príspevok od používateľa sorer »

Na mysticwebe je jeden zaujimavy clanok s roznymi prvotnymi pokusmi jedneho chlapika

http://www.mysticweb.org/phps/topics/1_ ... shane.php3

Pise v nom aj o tom ako sa snazil vedome zaspat, a pritom sa dostat do astralu. Pise tam ze vzdy citil ako sa v noci prevali na lavy bok a pritom zaspi. Raz sa mu podarilo udrzat pri vedomi a ocitol sa v astrale ako hladi na svoje telo, ktore stale lezalo na chrbate. Takze z toho vyvodil ze to sa len jeho astralneho telo tocilo na lavy bok. Zaujimavy clanok aj skusenost.
Skoda len ze ja sa az tak nedokazem udrzat pri vedomy. Skusam to, ale zatial zakazdym zaspim ako drevo.
Lili
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Nov 05, 2005 9:29

Príspevok od používateľa Lili »

Ešte mi to prelož a bude to super :grin:
Shaman
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 16:24

...

Príspevok od používateľa Shaman »

Mne sa raz stalo tiez nieco podobne vnoci ked som spal tak pri brebudzani som citil ako sa prevracam s chrbta na brucho a v momente ked som sa dostal do polohy na brucho tak som sa prebudil ale lezal som na chrbate takze som sa asi prevracal len astralnim telom. :roll:
červená košeľa
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04

Re: OBE pri zaspavani

Príspevok od používateľa červená košeľa »

skusali ste uz niekedy to metodu"sekundovych astralov" ze zaspite s hlavou na tej strane kde zvyknete mat hlavu...atd...???
Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.
nou
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Príspevok od používateľa nou »

neviem, mne sa stava ze ako sa uvolnujem tak mi stupaju ruky hore aj ked ich mam polozene vedla seba. mozem s nimi dokonca hybat a tocit. rozmislam ci nie som s nimi uz vonku z tela a nemal by som sa pokusit pregulit sa na druhy bok a tym sa dostat von. poradite??
Prídem si po teba.
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Príspevok od používateľa dr.Katz »

dneska se mi podařilo ráno vědomě usnout. Najednou jsem zjistil že tělo spí, tak jsem z něj vystoupil, vstal z postele, šel ke zdi a vstoupil do ni. Byl to zvláštní pocit, takové jakési bzučení, tak jsem zase vystoupil a vzlétl ke stropu. Po celou dobu jsem ale nic neviděl, všechno fungoavalo kromě obrazu. Ten se začal objevovat až když jsem visel pod stropem. Podíval jsem se pod sebe na postel, ale byla prázdná. Nechápu to...
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 17:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATA »

Nou-rozohdne se z too tela zkus vyvalit mohlo by se to povist
dalši možnosti sou šnurova metoda,pokusit se sednout,nebo jako kdybi zaklánet hlvau /pak se propadneš do postele/ :grin:,predstvit si jak seš lehči a lehči a stoupáš nahoru....

Většinou se mi taky při uvolnovani stane že ty ruky citim kousek od fyzickejch ale většinou to na AC nestači.Pokud se ti tu ruku povede dostat tak na vzdálenost 25cm tak už je hodne velká sance že se ti vystup z tela povde Taky se při vystupu mužeš zaseknout za nejakou čast tela která neni dost uvolnená pokud se ti to stane zameř sena to misto a nekolika jlibokymi dechy ho prodychej to vetšinou pomuže.

Ješte vyskitlo se pri tom uvolnováni nejaky bručeni nebo vibrce?
sou to sice jen dobrovodny jevy nekdy se ukážou jindy zas ne ale pokud je pocitiš tak už seš hodne blizko.
Informací není nikdy dost

http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
nou
Člen fóra
Člen fóra

ono mavam pocit kolotoc. teda citim ako keby sa mi kazda cast tela tocila uplne samostatne. teda rozsekany na kusky hodeny do pracky. a nie je mi z toho zle, lebo akykolvek kolotoc je slaby oproti tomu. :D
Prídem si po teba.
Tesla
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tesla »

Ja ked sa uvolnujem, tak viem hybat astralnym telom az na hlavu.
Totiz neviem ju uvolnit. Iba raz sa mi to podarilo, ale nebol som pripraveny na to, co sa stane a ybracie na velmi zaskocili...
Ked sa aj pokusam vzlietnut, citim, ako keby ma hlava drzala.
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Tesla: V tom momente presuň svoju myseľ do inej časti tela. Pokiaľ budeš v hlave, hlavu neuvoľníš. Chce to viac trénovať. :wink:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

WW6-rad bych se te zeptal da se nejak odlišit OOBE kteri přejde v LD
od LD o OOBE.Nevim jestli to mam celi pokládat za LD-vyplod me fantazije
nebo za OOBE kteri ma nejakej realnej zaklad a jak ztracim koncetraci tak už se nedokážu udržet v dadane sveře a narustaj nesrovnalosti a přecházi to v sen.Ten stav byl trosku jinej než při norm LD ale v LD se da stejnak vše nasimulovat.

16.04 2006 LD-OOBE/LD
Vstal sem byl sem tak 2h vzhuru pak sem si šel znova lehnout že zkusim LD parkrat sem zopakoval sugesci /jsem bdělý ve snech a vše si pamatuji/ a po nejake chvili usnul.

LD1-Začalo to docela zajmavym snem stal sem nekde u namesti v Litovli
byla tam zkupinka lidi nejaci forografi,televize.Přišel sem bliž byl tam przident a mel nejakej proslov pak mu novináři dávaly nejaky otázky
Jedna se tykala přihlášek na středni skoli ,proč se muže podávat jen jedna .Klauzovi se moc odpovidat nechtelo a spiš se tomu vyhibal.Stal sem tak 2m od nej a přemejšlel sem jestli se mam taky zapojit do dikuze.Oběvil se tamVáclav Havel stál přimo vedle mě pak se me na neco zeptal chtel vydět nejaky kaštany/stromy/.Tak sem mu řek že ho tam zavedu a zminoval sem se mu žejich tu moc po tech povodnich a tornádu nezbylo.Prošli sme kholem polikliniky a dali se k rybniku.Našel sem njakej ten kaštan a asi 50m dal pořádnej.Tam mi došlo že sem v LD /to to travalo/.Vykašlal sem se na Havla ten si dál očumoval strom a vzpomel sem si na LC.Zkusil sem tu basničku ale vzpomel sem si jen an pulku nakonec sem dal jakž takž dohromady.Rekl sem ji a ucitil sem tak tak sem se nechal unáset tahlo mě to dost rychle pozadu povedlo se mi otočit letel sem nad ulici po které sme prve procházeli.Zavřel sem oci a myslel na LC ale nejak sem se nemoh soustředit a ani sem si nevybavil obraz.Probudil sem se v těle bylo dost uvolneny a slišel sem hodne slaby bzučeni pokusul sem se z nej vyvalit na bok povedlo se a byl sem na zemi postele.Pohled nebyl upnejasný trochu rozmazaný.Pokusil sem se dostat k posičce kde mam obrázek LC ale nebyl tam což byla trošku zrada mito neho tam byla jakasi tabuka skla podobnoá z jekejch mám lustr.Tak sem se a to vykaškal a řek sem si že se projdu po bite prošel sem dveřma do obývaku a pak sem prostrčil hlavu dveřma segře to pokuje nekdo tym byl a asi me viděl.Vrátil sem se do sveho pokoje a zkuil rožnout zadna zmena osvětleni.Zamiřil sem si to nazpět k poličce tentokát tam byl muj zaznam snu a obrázek lC byl az v zadu spadenej pod sklem zkusil sem se tam, dostat ale tim sklem to slo dost ztuha tak sem to vzdal a vytahl ruce z toho skla zustali gam po nich diry.Ješte mam jeden obrázek nad posteli tak sem se k nemu chtel dostat ale jak sem lezl na postel tak sem spadl zpět do těla a probudil se.

Bylo tam par nesrovanlosti zajimavy taky treba bylo že sem se moh opřit o stul až když sem ucinil trošku vetši tlak tak sem nim prošel.
Přište zkusim na LC použit nejaky dveře nebo vytvořit,nakreslit portál
dnes sem to použil jen tak volne v prostoru no možná sem měl počkat kam mě to dotáne.

Tady je ta basničky kdybi chtel nekdo zkusit:
ztim to neni pořádně odzkoušeny ale mohlo by to pomoct.

Nechť přátelé překročí propast bezednou
a naše mysli překážku rozetnou.
At přenesou se v prostoru i čase
At setkáme se spolu zase.
Zjev nyní přátele přede mnou
nevytvářej jen nemyslící klony
v jednom snu ať jsem já i oni

Nechť přátelé překročí propast bezednou
a naše mysli překážku rozetnou.
Ať přenesou se v prostoru i čase
At setkáme se spolu zase.
Nevytvářej iluzi, propoj snové světy,
nyní zjev mé přátelé skrze tyto věty.

Nechť má mysl překročí propast bezednou
a světelné louče tmu rozetnou.
At nevitváři iluzi, propojí snové světy,
vezme mě na Lucid crossroads skrze tyto věty.

omlouvám se za trochu delši přispěvek

WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

ATA napísal:WW6-rad bych se te zeptal da se nejak odlišit OOBE kteri přejde v LD
od LD o OOBE.Nevim jestli to mam celi pokládat za LD-vyplod me fantazije
nebo za OOBE kteri ma nejakej realnej zaklad a jak ztracim koncetraci tak už se nedokážu udržet v dadane sveře a narustaj nesrovnalosti a přecházi to v sen.Ten stav byl trosku jinej než při norm LD ale v LD se da stejnak vše nasimulovat.
Odpoveď na to je veľmi ťažká. Niekto môže aj obyčajné OBE označiť za výplod fantázie. V zásade však môžme akýkoľvek sen (nielen LD) o lietaní chápať ako prejav OBE, avšak s odlišným stupňom uvedomenia a bdelosti od vedomého OBE. Takže čo odlišuje:
1. sen o OBE
2. LD o OBE
3. LD prechádzajúce do OBE
4. OBE prechádzajúce do LD
5. OBE
???
Rozdielom je len stupeň uvedomenia a bdelosti. Stále to však je OBE. :wink:
Obrázok
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

Diky za odpověd.
Vym že i obyčejny sny sou v podstte astrálni cestováni mně slo o to jesti to byl realny svět pripane jeho astrálni otisk nebo jen nejakej svět snovej.
De mi jen o to si dokázat že nejake misto na kterm sem jete nebyl a co uvidim při OOBE bude vypadat stejne i v realu /z nesrovanostna se počita/ abych si konečne na 100% dokázal že OOBE je skutečny.Sice vym že je ale muj rozum se tomu pořád ješte snaži bránit tak mu chci narvat nejakej dukaz krerej už nebude moct popřit.Naštesti to s tim rozumem už neni tak strašny nejhorši to bylo po prvnim OOBE muj mozek se proste nedokázal dohodnout jedna čás vědela že vše co se stalo byla pravda a druhá se ji snažila přesvetčit če celo to byl jen sen.

Konečne sem narazil na metodu jak by to šlo možná odlišit byla v knize Carlose Castanedu-Umění snít.De tam o to že pry mám chted vydet energiji
a jestli to bude zkutecnot tak z veci budou tou energiji zažit jestli ne tak jedina věc ve snu co bude vyzařovat budu já.No uvidime třeba to bude fungovat .

Duležity je stejnak zážitek a co si z nej do života vezmem ane jestli to byl LD,AC,OOBE nebo sen.
Ale dukaz OOBE by se hodil.
:grin:

WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Nuž, verifikácia samého so sebou je veľmi náročná, pretože akýkoľvek výsledok je spochybniteľný z dôvodu subjektívnosti procesu. Do overovania musíš zapojiť nezávislú osobu, avšak pozitívne naladenú Tvojim snahám o OBE, pretože aj to vstupuje do procesu verifikácie. Musíš sa tiež zmieriť s tým, že sa Ti nemusí podariť 100% verifikácia. Potom sa musíš rozhodnúť, aká percentuálna úspešnosť je pre Teba postačujúca a aká už nie. A na záver, máš pravdu, zážitok OBE a čo si z neho vezmeš do života je skutočne najdôležitejšie. Neneguj si preto tie zážitky len preto, že nemáš 100% istotu. :wink:

P.S.: :idea: Nezabudni na to, že energiu nemusíš len vidieť, môžeš ju aj cítiť, bez toho aby si ju videl. :idea:
Obrázok
nou
Člen fóra
Člen fóra

k dokazu. asi by sa zislo hodit si 5 kociek na nepristupnom mieste. napr hore na skrinu so zatvorenymi ocami. odporucam zapametat si pri obe rozmiestnenie a napisat si ho. potom to bude robit 7776 moznosti ako mozu padnut tie kocky. ak sa trafite dvakrat po sebe vo vsetkych kockach tak to bude 60 466 176 moznosti lebo 6^12 je tolko.
Prídem si po teba.
Napísať odpoveď