Výpadok
Moderátor: Moderátori
- theking
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 20:38
- Kontaktovať používateľa:
V
Nechapem to,dneska som si nespomenul ani na kusok snu, rozpamätaval som sa mozno 20 minut potom som to vzdal ale este som nad tym rozmyslal dalsich 20 minut a hrozne ma to stve...az potom som si spomenul ze som si v sne daval kravatu,lebo som vydel niektoho v TV ako si ju tiez daval... ale inac neviem vobec nic co sa mi snivalo...pred troma dnami som mal 6 snov, prdvcerom 2 a vcera 3 ...a preco dnes nic..stava sa to aj vam ze si nic napamätate?? ...inac dennik si pisem stale pocitovo,len vcera a predvcerom som si nezapisal sny rano ale az vcera poobede...moze to byt tym?
Všetko má svoje dôvody.
- theking
- Člen fóra
...
a inac aj vcera som mal preblem s rozpamätavanim,ale to som si este aj tak vybavil 3 sny
Všetko má svoje dôvody.
- henka
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ne Júl 30, 2006 11:34
preberaj sa pomaly. Maj oči zatvorené a skús si pocit čo ťa sprevádza pri precitaní udržať -rob si také "dosnívanie" hlavu zababuš a driemkaj. V hlave si spomeň skôr ako otvoríš oči a vyhrabeš sa spod periny. Písať môžeš neskôr. Neotváraj oči hlavne a nepozeraj do nezatiahnutého okna. skús ak chceš, mne to zaberá.
Rob čo musíš.
- theking
- Člen fóra
Re: V
henka:njn,ved to vzdy tak rombim,robil som aj dneska a nic.......nechapem a stve ma to...dufam ze zajtra to bude ok
Všetko má svoje dôvody.
- theking
- Člen fóra
no ja to nechapem,dneska som si zase nic nespomenul iba neskor som si sponnul na jeden utrzok...este predvcerom som si nsy pamätal uplne v poho....(((
Všetko má svoje dôvody.
to je úplně normální, že si občas nic nezapamatuješ. Mně se to stává taky. Zkus si natáhnout budíka na pět ráno a uvidíš, že tě vzbudí ze sna. Sny se ti zdají, neboj.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- theking
- Člen fóra
no,aspon viem ze niesom sam ... zaujimave je ze oba dni cco som si nic nazapamätal som mal plachtu na posteli uplne rozkopanu,zrolovanu,co sa mi obvykle nestava...
Všetko má svoje dôvody.
- theking
- Člen fóra