Dálkové videní - diskusia
Moderátor: Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Je to vec motivácie. Ak si dostatočne motivovaný vstať, určite budeš chcieť vstať. Tú rannú hodinu berte len ako moje odporučenie, ak si nájdete inú vhodnú dobu, zariaďte sa podľa seba.sorer napísal:Rano to moze byt zaujimave len neviem ci sa mi bude xciet stavat.
Myslím si, že pre začiatok by bol lepší len jeden predmet.majk napísal:nebo mozna idealni 2 predmety ?
- TheONE
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40
OK ja som sa ako naschval musel vybrat ku mojej tete kde som stravil pekne dve hodinky...niekedy ma naozaj fascinuje ten zakon schvalnosti...
Ale velmi rad by som to skusil znova zorganizovat...a co sa tyka toho stavania...kedze chodim do skoly tak pre mna bude takmer vylucene robit to rano...jedine cez vikendy...
Takze mam navrh...ze keby sme sa teda dohodli na skusanie to pravidelne trebars v stredu a ze by sme to rozdelily na dve smeny...rano a vecer...dalo by sa??...ja viem ze pre marijusa by to asi nebolo lahke ale ved vyjadrite sa...
A inak GOOD JOB mates!...(dobra praca!!)
Ale velmi rad by som to skusil znova zorganizovat...a co sa tyka toho stavania...kedze chodim do skoly tak pre mna bude takmer vylucene robit to rano...jedine cez vikendy...
Takze mam navrh...ze keby sme sa teda dohodli na skusanie to pravidelne trebars v stredu a ze by sme to rozdelily na dve smeny...rano a vecer...dalo by sa??...ja viem ze pre marijusa by to asi nebolo lahke ale ved vyjadrite sa...
A inak GOOD JOB mates!...(dobra praca!!)
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Re: MAM NAPAD - COz takhle otestovat "dalkove videni&qu
no ludia, neviem ako vam ale mne sa tento prvy pokus nesmierne pacil
taka pekna akcia...
neviem ako vy ale tak ma napadlo, a tym by som chcel poprosit aj ww6 o nazor, ze ci je lepsie robit taketo nieco pravidelne, alebo nie, pretoze by sme mohly zacat napr. raz do tyzdna, nejaky den a hodinu a bolo by to pravidelne... cize rovno vravim ze by sme si mohly hodit nejaky ten datum a cas na pokus #2... asi to nedohodneme cez vykend ale nieco cez tyzden by sme mohly...
taka pekna akcia...
neviem ako vy ale tak ma napadlo, a tym by som chcel poprosit aj ww6 o nazor, ze ci je lepsie robit taketo nieco pravidelne, alebo nie, pretoze by sme mohly zacat napr. raz do tyzdna, nejaky den a hodinu a bolo by to pravidelne... cize rovno vravim ze by sme si mohly hodit nejaky ten datum a cas na pokus #2... asi to nedohodneme cez vykend ale nieco cez tyzden by sme mohly...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
SagitaX: Ďakujem za dôveru, no naozaj sa na RV necítim byť odborníkom.
Môj názor je ten, že ako každá zručnosť aj RV je dobre pravidelne trénovať a tým zlepšovať. V tomto prípade to chce rovnaký závezok minimálne dvoch strán: média a diaľkového prehliadača.
Môj názor je ten, že ako každá zručnosť aj RV je dobre pravidelne trénovať a tým zlepšovať. V tomto prípade to chce rovnaký závezok minimálne dvoch strán: média a diaľkového prehliadača.
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Re: MAM NAPAD - COz takhle otestovat "dalkove videni&am
Myslim, ze by som sa mohol pridat...
co takto skusit vyslat pozorovatela z astralnej substancie, aby zistil, kde sa vysielac nachadza. Da sa to povazovat za RV?
co takto skusit vyslat pozorovatela z astralnej substancie, aby zistil, kde sa vysielac nachadza. Da sa to povazovat za RV?
Nič sa nedá, len netreba chcieť.
- SagitaX
- Člen fóra
mno, mohly by sme si naplanovat nejaku dalsie akciu, vyhovuje vam termin 13.9 (streda) na ten isty cas teda od 19:00 do 19:15 (ten cas este treba upravit na daku rannu hodinu, toto je pre pripad ze rano nebudeme moct...)(dame takto kratko ako nam bolo poradene )... snazim sa o nejaku pravidelnost cize keby sa dalo tak tento termin by bol super, dufam ze to bude vyhovovat vsetkym a najmä dufam ze teraz uz kazdy bude moct plnohodnotne skusat
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- theking
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 20:38
Re: MAM NAPAD - COz takhle otestovat "dalkove videni&am
epholl: tak to mamwe presne na opak, ja mam v stredu este prvu volnu ... ale inac, pokial to bude hocijaky cas do 6:30 tak sa sprisposobim
Všetko má svoje dôvody.
- SagitaX
- Člen fóra
mne to vyhovuje na 6:00 pretoze mam nulte cely tyzden cize o 6:30 musim ist na bus, cize teoreticky by som od tej 6:00 do 6:15 mohol...
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
pol noc nie, treba to robit rano ked je clovek aspon trocha vyspany
Stretneme sa vo sne ;)
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29