Ako začať?
Moderátor: Moderátori
thenkooo,
ja by som na tvojom mieste prečítal možno pár knižiek, no nie kvôli tomu, aby si sa dozvedel, ako dosiahnúť OBE, ale aby si možno získal predstavu o tom, čo prežili iní, ale hlavne kvôli tomu, aby si zistil, že mimotelové zážitky sú úzko späté s vnútorným napredovaním človeka. Je to z veľkej časti aj o odstraňovaní našich "háčikov" o pracovaní na svojej povahe a charaktere človeka. Ako raz niekto povedal niečo v tomto zmysle: "kto spozná dobro, bude konať už len dobro". Potom príde čas, kedy budeš pripravený.... držím ti palce
ja by som na tvojom mieste prečítal možno pár knižiek, no nie kvôli tomu, aby si sa dozvedel, ako dosiahnúť OBE, ale aby si možno získal predstavu o tom, čo prežili iní, ale hlavne kvôli tomu, aby si zistil, že mimotelové zážitky sú úzko späté s vnútorným napredovaním človeka. Je to z veľkej časti aj o odstraňovaní našich "háčikov" o pracovaní na svojej povahe a charaktere človeka. Ako raz niekto povedal niečo v tomto zmysle: "kto spozná dobro, bude konať už len dobro". Potom príde čas, kedy budeš pripravený.... držím ti palce
Z1
Re: Ako z
j wiem som si dneska listoval aj par veci stiahol...inak sikovne forumsorer napísal:Nieco najdes aj v navodoch a pomockach
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
- Kontaktovať používateľa:
hlavne pekne pomaly netreba sa do toho hrnut, ked sa nebude darit nevesat hlavu ale pilne pomaly ist dopredu...
Naposledy upravil/-a SagitaX v St Nov 01, 2006 18:47, upravené celkom 1 krát.
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
Len pozor na to..... totiž čo môže pomôcť jednému, nemusí zákonite pomôcť inému, niekedy to môže mať aj opačný efekt..... druhou vecou je, že ak si myslím sám o sebe v danom okamihu, že mi to či ono pomoholo, nemusí to byť tak celkom pravda, odstupom času môžem zistiť, že som sám seba "väznil" v určitej mylenj idee. Dôležité je nechať si otvorené zadné dvierka, avšak nie zo zbabelosti, ale zo zodpovednosti k samému sebe, aby sme sa vyhli nepríjemným zisteniam, že je všetko nakoniec naozaj inakšie.SagitaX napísal:ja by som ti doporucil hlavne si precitat temy co su tu......
Z1
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
- Kontaktovať používateľa:
radsej som to upravil aby to neprinieslo viac skody ako uzitku snad to co tam ostalo nebude robit problemy...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- TheONE
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40
Inac preco mam taky pocit ze tu mame noveho kolegu ktory sa velmi aktivne zapaja a odpoveda na topicy aj niekolko mesiacov stare ...Nie ze by mi to vadilo...ale pride mi to troska smiesne aby som sa prihlasil cakajuc aspon jeden novy reply na celom fore...a co vidim?...vsetky topicy zaspamovane...
Ak chces pocut moj nazor...tak nemas sancu pretoze rychlym cerpanim informacii sa ti nepodari ich aj pouzit...Hovorim z vlastnej skusenosti (casto sa mi stavalo ze pri skusani AC som myslel na forum a uzivatelov v nom...) mozno trocha zbrzdi a premysli si ci tato nova zaluba je ako kazda ina...lebo ak ti pripada ze hej...tak radsej prejdi na zbieranie znamok
Ak chces pocut moj nazor...tak nemas sancu pretoze rychlym cerpanim informacii sa ti nepodari ich aj pouzit...Hovorim z vlastnej skusenosti (casto sa mi stavalo ze pri skusani AC som myslel na forum a uzivatelov v nom...) mozno trocha zbrzdi a premysli si ci tato nova zaluba je ako kazda ina...lebo ak ti pripada ze hej...tak radsej prejdi na zbieranie znamok
Nemyslím, že by sme to mali brať až tak veľmi vážne.... pravda je, že OBE podľa mňa samozrejme nije žiadna záľuba, ale na druhej strane ani nič neobvyklého, či veľmi vážneho, je to "činnosť" ako každá iná, len sme na ňu zabudli a momentálne sa nám zdá byť až príliš mystická alebo fascinujúca, takže kľudne zbierajme známky a kľudne si cestujme kam chceme, záleží len na nás.......
Z1