Ťažko môžem nejako poradiť, pretože by som nerád zasahoval, pretože aj keby som mal dobrý umysel, mohol by som ťa len zbrzdiť, čo si na zodpovednosť brať nechcem už aj z toho dôvodu, že sa človeku naozaj všetko vrátiSagitaX napísal:pochopil som.
ale jedna vec by ma zaujimala kedze zistujem ze som zil v omyle, tiez som pokladal OBE za ciel, ale kedze sa tej chyby chcem zbavit, tak co ma byt mojim cielom? za cim mam ist, lebo ked som isiel za OBE tak mi to prislo take normalne ale teraz si neviem velmi predstavit ze co bude moj ciel ak vobec mam nejaky mat...
Môžem ale vyjadriť svoj názor.... v prvom rade by som "žitie v omyle" nebral až tak doslova a už vôbec nie "tragicky", pretože časom človek zistí a pochopí, že niektoré veci a situácie sa proste mali stať, aby sme sa od nich mohli odraziť, časom sa k nim v myšlienkách môžeme vrátiť a zistíme, že aj len úplná "maličkosť" a aj malá myšlienka mala pre náš duchovný vývoj veľký význam..... "veľké veci sa skladajú z maličkostí"
No a čo sa týka cieľa, tiež si s tým nelámem príliš hlavu..... mohol by som povedať, že mojím cieľom je prebudiť sa, ale to by reálne nevystihovalo to, čo cítim...... cítim len, že chcem ísť cestou, ktorú som si (sa mi) otvoril(a), ktorá bola asi takto aj naplánovaná a to mi stačí...... neviem kto to povedal, ale vôbec za citátmi je kus veľkých právd, no a teraz sa sem hodí asi najviac tento "nie je dôležitý cieľ, ale cesta k nemu"
Možno..... nerobiť si starosti s tým "keby", proste to neriešim a idem v prítomnosti, nič nečakám (teda sa o to snažím) , o nič konkrétne sa neusilujem, len si plyniem a beriem čo mi život prinesie..... hlavne sa snažím byť ale lepším človekom nie len ku ostatným, ale aj ku sebe "miluj bližného svojho ako seba samého"..... možno to malo byť napísané "miluj seba samého, ako blížneho svojho"SagitaX napísal: ...čiže na sebe idem makať a makať, aj doteraz som ale musím pritvrdiť, ale je to také ťažké sa venovať niečomu čo som ešte nikdy nezažil, myslím tie pocity a tak, keby sa mi to stalo napr. spontálne tak by som mal taký cieľ lebo by som vedel za čim idem a čo mám čakať, teraz sa mi zdá že idem nejak na slepo, čital som veľmi veľa ale prax je úplne iná kapitola... ale treninkom to bude asi stále lepšie čiže treba vytrénovať aj trpezlivosť...