Strach z AC ...
Moderátor: Moderátori
Re: Strach z AC ...
Zajimave. Ja mel dneska po dlouhe dobe opet "AC šok" - tak uz tomu rikam ja tem nocnim stavum - a opět sem se tomu nedokázal poddat. S hodne velkym premahanim jsem vstal.
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
No jo ale ja se o AC ani nesnazim ...
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
AC šok XD škoda že jsi neměl AC
Ne ja normalne kolikrat ani nic nedelam a stane se todle. Ale dneska sem mel k ranu dalsi sok (samo od sebe) a dostal sem LD .. To sem blazen ..
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
strach z AC je stejne podle me k nicemu akorat vam zablokuje dokazat AC
Fajn, ovsem kdyz zatim neches mit AC ? Tady nejde o to ze AC chci mit a bojim se ale ze AC nechci mit kapis ?
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Dec 24, 2009 11:25
Spousta lidí píše že se strach z AC vytratí hned po prvním AC jenže já se bojím nadále teda takhle já se nebojím celej se třesu abych na sebe už koukal ale tělo se bojí nevím jak to popsat prostě jako bych se bál i když se nebojím strašně mi buší srdce a celej se cukám občas uplně žalostně mluvím v duchu se svým tělem prosím ho aby se uklidnilo že to není nebezpečný
to je adrenalin. treba skusat dalej aby to "zovsednelo" a uz to cloveka tak nevypumpovalo.
Prídem si po teba.
hmm .. ja si myslím, že tiež mám polovičný strach večer sa bojím aj rozmýšľať o tom a ráno by som bez váhania cestoval