LD tvariaci sa ako AC
Moderátor: Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: LD tvariaci sa ako AC
Pre mňa je najmarkantnejšíe pri práci s ľuďmi, ktorí sa pokúšajú o AC to, či ich vidím alebo nevidím mimo tela.ibbeta napísal:PS: co je podla teba najmarkantnejsim znakom AC? (v zmysle nejakej spatnej kontroly a odlisenia od vizualizacie)
Pre mňa je LD naozaj záležitosť snov, kedy človek ktorý zažíva LD nie je v kontakte a uvedomení fyzickej reality. LD je omnoho ťažšie ovládateľný a udržať sa v "bdelom vedomí" je základným problémom. Pri AC je možné vnímať zároveň fyzickú i snovú realitu, môžeš sa tam udržať akokoľvek dlho (záleží od Tvojho energetického potenciálu). Pamäť je prístupná presne tak ako pri bdelom stave, takže veľkú väčšinu zážitkov si človek pamätá tak akoby ich prežil bdelý. Kedykoľvek dokážem vedome prejsť z AC do bdelého stavu vedomia a naopak.
Zaujimave. Myslis tym videnim to, ze pocas tvojej AC sa 'pozeras' na svojich suputnikov alebo?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Nielen počas môjho AC, ale aj v bdelom stave.
Jsi o veliký krok před náma, takže beru. Pověz mi ale, jak mám poznat jestli mám LD nebo AC, když mě to jakoby vytáhne z těla, lítám někde u stropu, ale místnost vypadá jinak než v reálu. S tím si nevím rady.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Už som to tu niekoľkokrát písal, priestor v AC, t.j. snová realita nevyzerá presne tak ako v reále. Je to preto, lebo v AC môžete vnímať "energetické otlačky" predmetov a objektov, ktoré sa na tom mieste kedysi dávno nachádzali. Tieto "otlačky" môžu meniť priestor až o 25-30%, niekedy aj viac. Ďalšou vecou je individuálna schopnosť ostro vnímať priestor, tj. individuálne skreslenie. Keď si to vezmete jedno s druhým, 100% presnosť je veľmi ťažko dosiahnuteľná, aj keď to nie je nemožné.
Inak, nemyslím si, že by bolo nutné rozlišovať či si v LD alebo AC, pretože sa nachádzaš v tej istej snovej realite. Dôležitejšie je čo tam robíš, čo chceš dosiahnuť.
Inak, nemyslím si, že by bolo nutné rozlišovať či si v LD alebo AC, pretože sa nachádzaš v tej istej snovej realite. Dôležitejšie je čo tam robíš, čo chceš dosiahnuť.
ja som mal vcera taky cudny zazitok...v tu noc som mal dokopy asi 5 snov, z toho prvy bol super LD, po ktorom ked som sa zobudil, tak som si povedal, ze radsej by som sa nebudil a chcel som zostat v snovej realite navzdy. sny 2-4 su nepodstatne. no ale ked som sa zobudil po stvrtom sne, tak som bol v tranze tak som vysiel z tela, o par sekund som sa vratil, zase vysiel, zase sa vratil, vysiel,vratil a potom pozeram ze lezim v rakve(na mojej posteli bola otvorena rakva bez vrchu a ja som bol v nej)
Vtedy som si povedal, ze uz je somnou asi koniec, a uz sa neprebudim, tak zo zufalstva som sa obratil na boha, ze nech to nedopusti a asi o minutu som sa konecne zobudil cely spoteny a dokonca aj s bolestou hlavy
Vtedy som si povedal, ze uz je somnou asi koniec, a uz sa neprebudim, tak zo zufalstva som sa obratil na boha, ze nech to nedopusti a asi o minutu som sa konecne zobudil cely spoteny a dokonca aj s bolestou hlavy

Asi nerozumien správne, ale Ty vidíš astrálne bytosti aj v bdelom stave? Alebo ako tomu mám chápať...WhiteWolfSix napísal:Nielen počas môjho AC, ale aj v bdelom stave.
mnohý a ani jeden
- WhiteWolfSix
- Moderátor
georg: Keď chcem a zameriam sa na to, tak áno.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Príliš si sa energeticky vyčerpal, čomu nasvedčuje aj následná bolesť hlavy.Zenny napísal:... a potom pozeram ze lezim v rakve(na mojej posteli bola otvorena rakva bez vrchu a ja som bol v nej)
to je jake kruteeeibbeta napísal:zenny: http://www.amazingsuperpowers.com/ComicArchive/067.htm

Nuž, neostáva mi nič iné, ako žasnúť...WhiteWolfSix napísal:georg: Keď chcem a zameriam sa na to, tak áno.
mnohý a ani jeden
ibbeta napísal:zenny: http://www.amazingsuperpowers.com/ComicArchive/067.htm

- WhiteWolfSix
- Moderátor
Dá sa to naučiť, resp. keď sa ti otvorí videnie a vieš to ovládať, je to celkom v pohode. Minulý víkend som mal stretnutie s ľuďmi, ktorí po šamanskom kurze začali vnímať podobné. Zatiaľ sa im to deje viac-menej náhodne, no verím, že sa im časom zrak ustáli.georg napísal:Nuž, neostáva mi nič iné, ako žasnúť...WhiteWolfSix napísal:georg: Keď chcem a zameriam sa na to, tak áno.