LD tvariaci sa ako AC
Moderátor: Moderátori
Re: LD tvariaci sa ako AC
ww6 tsts dufam ze sa ti s tymi ludmi planujes aj ine stretnutia
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
To je ale sakramensky zaujímavé...WhiteWolfSix napísal:Dá sa to naučiť, resp. keď sa ti otvorí videnie a vieš to ovládať, je to celkom v pohode. Minulý víkend som mal stretnutie s ľuďmi, ktorí po šamanskom kurze začali vnímať podobné. Zatiaľ sa im to deje viac-menej náhodne, no verím, že sa im časom zrak ustáli.
Kôli mojej pohodlnosti som zanevrel na LC a AC a tak, chodil som sem len na túto stránku len kuknúť, čo je nové, ale asi zase začnem cvičiť na LD.

mnohý a ani jeden
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
georg: To je príliš málo. Užívaj si normálný teenagerský život a týmto sa nerozptyľuj.
ww6 jj. Život si užívam a baví ma. Ale LD budem mávať... Ostatné mi je asi na dve veci.
mnohý a ani jeden
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
Ja neviem, co zazivam, ale sny si zvacsa pamatam, su z buducnosti a prezivane ako film a casto robim co chcem... nedavno som zazil v sne trans s tym, ze vyjdem z tela, nevyslo to, tak som sa snival a skusal dalej
WW6 - chcem sa ta spytat, co moze znamenat, ak niekto v bdelom stave vidi astralnu bytost ( skriatka )...len tak stat, pozerat sa a usmievat sa.
Dikes

WW6 - chcem sa ta spytat, co moze znamenat, ak niekto v bdelom stave vidi astralnu bytost ( skriatka )...len tak stat, pozerat sa a usmievat sa.
Dikes
Kazda dusa ma telo, nie naopak.