Co sa to deje pred spankom?
Moderátor: Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co sa to deje pred spankom?
Myslieť si to môžeš, dokonca aj pravdu môžeš mať, no istotu nemáš. V každom prípade, nie je dôležité čo si o týchto javoch myslíš ty, ja alebo ktokoľvek iný na tomto fóre, ale čo si o nich myslí emčo. A nám neprináleží ho presviedčať, že nemá pravdu a nárok mať svoj názor, iný než ostatní.
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
..hehe.. a strasne som rozmyslal nad tym, ci napisem 180,alebo 360 , ale kedze tie zmeny su fakt velke, dal som vacsie cislo...nemyslel som "do kruznic..atd." ....jo a urcite by sa nepodarilo ma presviedcat, ze to co tvrdim je inak. 1+1 = 2 ...kebyze sa veci deju inak, mozno by som tvrdil inak, ale v tomto mam jasno.
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
- henka
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ne Júl 30, 2006 11:34
emčo ja nie som cez matematiku, ale dá sa aj o 360 keď tam máš posun do špirály ne? ))emčo napísal:..hehe.. a strasne som rozmyslal nad tym, ci napisem 180,alebo 360 , ale kedze tie zmeny su fakt velke, dal som vacsie cislo...nemyslel som "do kruznic..atd." ....jo a urcite by sa nepodarilo ma presviedcat, ze to co tvrdim je inak. 1+1 = 2 ...kebyze sa veci deju inak, mozno by som tvrdil inak, ale v tomto mam jasno.
Rob čo musíš.
- TheONE
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40
no daj...uz som na to aj zabudol...ale fakt by ma to zaujimalo pretoze nikdy som nestretol ani som sa nerozpraval s niekym komu sa podarilo nieco nadrprirodzene...akurat si pametam ze ked som bol mensi...nasa rodina mala jedneho znameho...ktory bol bohuzial velmi stary a uz zomrel...ale bol to hlavne prutkar a vzdy ma velmi fascinovalo co robi...
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
..mno, ono to totizto vobec nie je o tom,ze by niekto spravil nieco nadprirodzene. Ten dotycny vlastne nerobil nic ine, nez vyslovoval vety. Tie vety ale boli tie, ktore mi dali impulz na to, aby mne dosli veci a ja som konal... si predstav situaciu, ze mas ty pocit, cely zivot, ze vzdy ked si sam, tak ze je niekto s tebou. Mno a tento dotycny ti povie, ze tam niekto s tebou naozaj je a povie ti, kto to je. ...nejako takto by som to absurdne vysvetlil. ...a akonahle ti toto dojde, tak vies co mas robit a ostatne uz ide samo. Zivot si vlastne zmenis sam ty a tie nadprirodzene veci, ako to pises ty, aj ked nimi vobec nie su, si vlastne zapricinujes ty sam. ... a ked si najblizsie osamote, zistis, ze ten pocit,ze niekto s tebou je, je uplne prec. Citis sa volnejsie, lahsie a vies, ze uz to nikdy nebude tak, ako bolo. Obrovska zmena, obrovska ulava .... tento priklad mi prisiel dost koser na vysvetlenieTheONE napísal:no daj...uz som na to aj zabudol...ale fakt by ma to zaujimalo pretoze nikdy som nestretol ani som sa nerozpraval s niekym komu sa podarilo nieco nadrprirodzene...akurat si pametam ze ked som bol mensi...nasa rodina mala jedneho znameho...ktory bol bohuzial velmi stary a uz zomrel...ale bol to hlavne prutkar a vzdy ma velmi fascinovalo co robi...
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
no mne sa to stava tiez
ako maly som sa stale bal ze v izbe NIEKTO/NIECO je
mal som dost casto sny kde ma niekto zo zadu chytil za plece a hned na to som sa zobudil
a mal som aj strach zaspat na chrbte vzdy som bol schuleny v klbku ako ked ta kope 10nacistov naraz
ale uz je to skoro za mnou takze v poho
ako maly som sa stale bal ze v izbe NIEKTO/NIECO je
mal som dost casto sny kde ma niekto zo zadu chytil za plece a hned na to som sa zobudil
a mal som aj strach zaspat na chrbte vzdy som bol schuleny v klbku ako ked ta kope 10nacistov naraz
ale uz je to skoro za mnou takze v poho