heh, ze modny doplnok, ked sa na to pozriem zo psychologickeho hladiska, tak jeho sila je v podstate obmedzena len samotnym clovekom...Anubis napísal:Vo všeobecnosti má v dobrej vôli darovaný predmet mnohokrát vyšší účinok ako kupovaný v obchode. S najväčšou pravdepodobnosťou nebol vyrobený v správny čas, správnym človekom a zo správneho materiálu. Hociaká cetka, ktorú si vyrobíte sami bude mať asi silnejší účinok ako kupovaný pentagram.
Netvrdím, že pentagram je bez účinku. Ale jeho ochranný faktor je tak 3 - keď to prirovnám ku krémom proti slnku. Takže je to skôr módny doplnok ako ochrana.
ale sakra, myslim ze by som mal od toho zasraneho psychologickeho principu odist, prestat vsetko takto triedit, ja viem, ale to nieje len tak lahke... predsa je vsade okolo mna ten skepticizmus a ja som svojimi nazormy tak odlisny od vacsinaňy, ako je to mozne a ty mi beres este tento pohlad
mam zo seba urobit totalneho blazna? teda sory, nie to blbo, nechcem ta urazit, ale divam sa na to ocami seba, verit nejakemu symbolu nezavysle na jeho psychologickom vplyvu je dost zvlastne teraz, aj ked je to mozne...
mozno ma psychika iba pomoct a davam jej privelku ulohu, bolo by to krasne, keby to tak bolo, ale ako to mam vediet, ako to ma niekto zivy vediet?
z pohladu psychiky je to jedno ci to ma silu na duchovnej urovni, alebo iba v nevedomi, ale tej mojej ubohej inteligencii to asi nejak vadi a chce na to dost aj ked je to nemozne
takze aj ja preklinam pretoze...
myslim ze sa mi vdaka tebe trosku zatvorili tie brany skepticizmu
a preklinam aj skepticizmus a chaosmagiu aj s jej posranymi teoriami na vsecko