Ja uz teraz nemozem mat LD ci OBE a to ese nic neuzivam, takze nemam co stratitViliond napísal:priznavam ze o tom neviem skoro nic ale ja som som nic o navikovosti nevravel...hovoril som iba o tom ze po case sa moze stat ze nebudete schopni mat LD ci OBE bez pozitie tejto latky...
calea zacatechichi - moje pokusy o LD
Moderátor: Moderátori
- Shaman1982
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 09, 2010 18:11
Re:
Počet Lucidných Snov - 25, LD naposledy - 9/4/2013
Re: calea zacatechichi - moje pokusy o LD
Ja som si prednedávnom objednal 50 g caley a rozdelil som si to na desat častí, ale az po tom čo som si prvý krát urobil dost silný čaj.
Bol neznesiteľne horký a pil som ho po frťanoch. Lenže to som pil v práci a popritom som počas prestávok pofajčieval cigarety. Bol som zvedavý či to má neaké účinky a malo. Cítil som sa ospalý a zároveň sa mi zlepšilo vnímanie bol to zaujímavý pocit. Ale potom ako som pil ten čaj v menších dávkach polhodinu pred spánkom a vyfajčil dve tri cigarety účinok bol skoro žiadny. Čiže som prišiel k záveru že optimálne množstvo je od tých 10g až do 30g rastliny na pol litra vody. Nieje to lacná záležitosť.
Bol neznesiteľne horký a pil som ho po frťanoch. Lenže to som pil v práci a popritom som počas prestávok pofajčieval cigarety. Bol som zvedavý či to má neaké účinky a malo. Cítil som sa ospalý a zároveň sa mi zlepšilo vnímanie bol to zaujímavý pocit. Ale potom ako som pil ten čaj v menších dávkach polhodinu pred spánkom a vyfajčil dve tri cigarety účinok bol skoro žiadny. Čiže som prišiel k záveru že optimálne množstvo je od tých 10g až do 30g rastliny na pol litra vody. Nieje to lacná záležitosť.
Směsi z calei a dalších poněkud nestardantních šamanských bylin najdete také na www.psyethno.cz
Osobně jsem měl s Calea Zacatechichi jen jednu zkušenost, bohužel ta byla natolik špatná, že tím pádem poslední. Připravil jsem si čajový extrakt z rostliny a šel hned spát. Myslím, že jsem udělal vše jak bylo třeba. Noc to byla šílená. Měl jsem velice znepokojivé sny, bohužel ne příliš lucidní a navíc ráno, když jsem se probral jsem měl ještě dlouho hlavu, jako by mě někdo do ní pořádně mázl pendrekem Hrozný stav. Možná materiál prachbídné kvality. Před pár roky jsem také měl zkušenost s Africkým kořenem snů, který absolutně ani opakovaně nefungoval. Byly to zbytečně vyhozené peníze, přesto jsem se chtěl přesvědčit osobně i když jsem na všemožných fórech četl prakticky to samé - nefunguje.
- Shaman1982
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 09, 2010 18:11
Pokial viem tak Caleu je treba uzit az po 4 az 6 hodinach spanku.
Počet Lucidných Snov - 25, LD naposledy - 9/4/2013
Hm...no, tak to jsem právě neudělal. Narážel jsem hlavně na ten dosti nedobrý pocit z požitého čaje calei zacatechichi, takhle by to snad vypadat nemělo né?
Dobrý deň píšem sem preto že by som rád kúpil Caleu celú rastlinu alebo kludne semená kto má ... najlepšie bratislava-okolie alebo záhorie kludne ... a keby sa dalo tak semená aj na dobierku ...
- DreamChanger
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2012 1:45
Ahoj, ja som kupoval cez ebay od typka z anglicka + nebolo to drahe + rastlinka rastla rychlo Takze odporucam http://goo.gl/VoTc1