Dychanie pri vibraciach
Moderátor: Moderátori
Dychanie pri vibraciach
uz dva krat som zazil nieco ako vibracie(nieco ako ked vase telo stuhne,chveje sa a mate pocit tlaku zo vsetkych stran)prvy krat som sa celkom zlakol,nastastie som predtym cital clanok,kde autor pisal,ze to mame brat normalne,takze to moj strach neprerusil ale prerusilo to dychanie.pri uvolnovani dycham aj plucami,aj bruchom ale pri tom stave som nedokazal rozlozit dychanie ani na jednu cast,chaoticky som ich striedal a kazdy nadych,ktory bol velmi tazky som zacal strasne pocitovat,co rusilo moj stav,mal som proste problem sa nadychnut,tak neviem,ako mam teda dychat,bruchom,plucami?hlaboke nadychi alebo len slabe,rozlozene?nerusi vas pocit ze pri dychani hybete niektorou castou tela?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dychanie pri vibraciach
Napriek tomu, čo tvrdíš, si myslím, že Ťa rozhodil práve ten strach. Chaotické dýchanie bolo už len následok tohto rozhodenia. Najlepšie bude, ak budeš dýchať pravidelne do brucha.
ano,s tym som tiez pocital,len neviem,preco sa to stalo aj po druhy krat,
uvidim ako sa to bude vyvijat dalej.boli to predsa len moje prve zazitky a z LD viem,ze sa to z mojej hlavy hned nevymaze.
no ked dycham do brucha,tak ma stale rozrusuje ten pocit stahovania a natahovania svalov na bruchu a tazko sa uvolnim,tak som experimentoval s inym sposobom,ale pri vibraciach ma znovu rusil prave tento pocit
uvidim ako sa to bude vyvijat dalej.boli to predsa len moje prve zazitky a z LD viem,ze sa to z mojej hlavy hned nevymaze.
no ked dycham do brucha,tak ma stale rozrusuje ten pocit stahovania a natahovania svalov na bruchu a tazko sa uvolnim,tak som experimentoval s inym sposobom,ale pri vibraciach ma znovu rusil prave tento pocit
Mal som podobny problem, ktory nastal v ten isty okamzik.
Resp. uvedomil som si ze nedycham a tak som sa zacal sustredit na dychanie a vsetky pocity suvisiace s energiou sa stlmili a postupne zmizli.
Dovodou moze byt vela, ale ten strach bude pravdepodobne dominantny, napokom sme ludia a ludia sa vzdy neznameho boja a kym to nepochopime tak to tak aj ostane.
Ale tu sa teda vyskytuje dalsi problem ako nieco pochopit a zazit aby sme sa nebali, ked nam to je tak vzialene a abstrakne(a zaroven aj velmi blizke len otom nevieme)?
Myslim ze sposobov tu na fore je mnozstvo staci len citat, napokon setko uz bolo povedane(resp. napisane) .
Treba trenovat a ono to pride samo, len neprehanat, ja som to silil a vyzera to tak ze som sa blokol.
V zmenenom stave sme viac senzibilni(nahly zvuk dokonca boli), ak hybes castou tela tak tvoja mysel sa nato kludne zameria len aby sa ti nepodarilo to o co sa snazis, a tak to moze rusit(poznam to).
Dovodom je znova strach mozno nie priamo tvoj, ale tvojho fyzickeho tela(mozno by pomohlo mu to vysvetlit).
Resp. uvedomil som si ze nedycham a tak som sa zacal sustredit na dychanie a vsetky pocity suvisiace s energiou sa stlmili a postupne zmizli.
Dovodou moze byt vela, ale ten strach bude pravdepodobne dominantny, napokom sme ludia a ludia sa vzdy neznameho boja a kym to nepochopime tak to tak aj ostane.
Ale tu sa teda vyskytuje dalsi problem ako nieco pochopit a zazit aby sme sa nebali, ked nam to je tak vzialene a abstrakne(a zaroven aj velmi blizke len otom nevieme)?
Myslim ze sposobov tu na fore je mnozstvo staci len citat, napokon setko uz bolo povedane(resp. napisane) .
Treba trenovat a ono to pride samo, len neprehanat, ja som to silil a vyzera to tak ze som sa blokol.
V zmenenom stave sme viac senzibilni(nahly zvuk dokonca boli), ak hybes castou tela tak tvoja mysel sa nato kludne zameria len aby sa ti nepodarilo to o co sa snazis, a tak to moze rusit(poznam to).
Dovodom je znova strach mozno nie priamo tvoj, ale tvojho fyzickeho tela(mozno by pomohlo mu to vysvetlit).
Som slepy ale chcem sa pozriet pravde do oci.
- Lysnyt
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 30, 2006 23:00
Re: Dychanie pri vibraciach
Nebat sa znamena nebyt z tohto sveta. Existuje este jedna moznost, byt dokonale uvedomelym, pise sa to v knihe zasvatenie: Vediet ze dusa je nesmrtelna a nemozno ju znicit. I ti nastarsi to nedokazu, dokazu iba veci ktore su tabu.
...Nech sa za mna radsej podpisu skutky..