neprijemne sny

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
Eddy
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 19, 2008 21:35

neprijemne sny

Príspevok od používateľa Eddy »

za jeden týžden sa mi snívalo asi 5 snov ktoré si pametám a všedky boli zlé.nepametám si z nich podrobnosti ale viem že jeden bol o tom že som zomrel,dalsi ze zomreli dve moje kamaratky,dalsi o vojne a naposledy zas to boli dva sny o konci sveta.Vedel by to niekto vysvetliť????
muniar
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Dec 18, 2007 20:10
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muniar »

nema to spolocne nieco s tvojim zivotom.psichologovia hovoria ze to moze bit nejaka depresia,problemi v zivote alebo take daco. nedavno som to cital
Eddy
Člen fóra
Člen fóra

tak asi to moze byt tak :appl:
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

skus sa viac uvolnit a ber zivot s radostou. :snowman:
Termikxs
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 17:55

Re: neprijemne sny

Príspevok od používateľa Termikxs »

Hmm kdyby to byly LD tak by to muselo byt zajimave coz o to
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
Eddy
Člen fóra
Člen fóra

Alino ja viem že by som sa mal uvolniť ale ja to neviem.ja by som asi potreboval psychologa alebo co.
muniar
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Dec 18, 2007 20:10
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muniar »

skus sa opit s kamosmi :D :grin:
Eddy
Člen fóra
Člen fóra

no najprv to pomahalo ale teraz na to nemam ani chut
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

tak sa neboj, a skus vyhladat nejakeho psychologa.
ja som si tiez asi pred rokom vyborne pokecal s jednou psychologickou.

mne este pomaha sem tam :smoking: ale nie v stresovej situacii lebo by som mal depresivne stavy. jednoducho len tak s kamaratmi ked som v klude a spokojny, sprijemnuje mi to zivot. je to zivotny styl.
xificurC
Návštevník
Dátum registrácie: St Apr 02, 2008 18:04

Príspevok od používateľa xificurC »

Eddy: Aj ked som nikdy nepil ani nefajcil, myslim si, ze podobne uvolnenie (alebo budem odvazny, ovela silnejsie) mozes dosiahnut jednoducho meditovanim. Rozne latky v tom mozu pomoct, no naco ich potreba, ked to vies spravit aj sam? Najdi na nete nejaku, ktora Ti sadne a vyskusaj ju. Popripade, ak nieco proti meditacii mas, tak si jednoducho niekedy najdi aspon polhodinku denne, moze byt rano, pocas dna ci vecer, uplne jedno, hlavne si ju najdi a nic vtedy nerob. Sadni si alebo lahni a nechaj plynut myslienky. O vsetkom co pride popremyslaj, dopraj si cas a oddychni si. Po case budes citit, ze stacilo, a uvidis, hlava bude hned lahsia :) A ked nepomoze, neboj sa vyhladat odbornu pomoc ;)
Eddy
Člen fóra
Člen fóra

jj to mas pravdu meditacia je fakt super na taketo veci len problem je v tom že sa k nej dostanem len asi raz za 4 dni alebo tak a dost často sa mi stava keď ležím tak pri tom skoro vždy zaspím
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Eddy: Chce to len tréning naučiť sa pri meditáciách nezaspať. Aj preto sa neodporúča robiť meditácie večer, keď si unavený, pretože ľahšie zaspíš.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
xificurC
Návštevník

Nj, alebo ostat sediet, v tureckom sede napriklad :) Teda neviem, ako tvrdo dokazes spat, no ja posediacky velmi nezaspim :) Vecer som navrhoval len preto, WW6, lebo vtedy ma kazdy cas. Ale myslim, ze mas pravdu, a Eddy, mohol by si radsej cez den :) Hovorievam, ze vyhovorka "nemam cas" neobstoji, pretoze ked sa pre to rozhodnes, cas si urcite najst mozes. ;) Otazka je len ta, ci meditaciu uprednostnis pred inymi cinnostami.
TheONE
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40

Príspevok od používateľa TheONE »

tak ja teda neviem, ale myslim ze do podobnej situacie sa dostava kazdy. V mojom pripade to bolo asi kvoli zenskym (muzi vraj spachavaju samovrazdy len kvoli nim :lol: ), a kvoli niecomu co sa jednym slovom da nazvat len uvedomelost (mozno to vyznie ako trocha sebavedome prehlasenie ked to poviem takto na supu tak ale fakt sa mi nechce rozpitvavat celu vec kedze sam so sebou v tom nemam jasno :lol: ). Ono kombinacia tychto dvoch veci fakt cloveka prinuti zamysliet sa a ja som bol uz tiez silno presvedceny ze ak si nejakeho psychologa nenajdem tak to skonci zle. Kazdopadne aby som sa dostal k pointe...iba som chcel povedat ze nesuhlasim s xificurCom, pretoze ano latky v tom pomozu, ale pokial clovek fakt potrebuje dako pomoct tak tieto katalyzatory su prave v tom najlepsie...
xificurC
Návštevník

TheONE: Sry, mas pravdu, kazdy podla svojej chuti. Zovseobecnil som svoj postoj, za co sa este raz ospravedlnujem.
Napísať odpoveď