POCIT + OCI...

Metódy, návody a rady ako sa dostať z tela a astrálne cestovať

Moderátor: Moderátori

Patrix85
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 01, 2009 19:11

POCIT + OCI...

Príspevok od používateľa Patrix85 »

cfte...chcem sa podelit o moj zazitok a teda aj o to co dalej...skopirujem vam to zo stranky kde som to pisal :)

Jak som sa tam uvoľnoval asi 15-20 minút tak ma nehorázne začal svrbieť nos. Nie celý ale len jeden bod na ňom. Mal som všelijaké (jak to povedať) nutkania napr. pohnúť nohou, poškrabať sa na nose, hltať sliny (teda keď som chcel byť uvoľnený tak som to nemohol robiť) tak som sa pokúsil to vydržať a potom to prišlo. Asi o takých 5 minút jak som mal položené ruky na nohách tak ódrazu akokeby sa mi prasty na pravej ruke vystreli (mal som položenú ruku tak, že prsty boli jemne skrčené) a akokeby som mal tam ďalšiu dlaň...neviem to popísať proste čudný pocit a potom odrazu všetko začalo vo mne pracovať a najhoršie boli asi oči. Začali sa mi krútiť a viečka "klipkať" aj keď som mal zatvorené oči. Nevedel som čo mám robiť všetko akokeby makalo naplno v mojom tele a v tej chvíli som si spomenul na AC, že sú to možno vibrácie. (celé to bolo také aj vzrušujúce) Myslím si že od toho aby som vyšiel von z tela ma delila len myšlienka, ale bál som sa vyjsť von, bál som sa čo tam v noci uvidím . A keď som si uvedomil, že nechcem vyjsť tak všetko to prestalo a bola mi strašná zima, celý som sa triasol, bol som spotený, srdce búšilo ako šialené, bol som zadychčaný, a keď som sa už pohol tak som zistil, že ruky mám strašne unavené (uvoľnené).

no tak skusal som to vcera vecer...skusil som prezmenu lezat.
Kym som sa uvolnoval tak nic sa nedialo az sa mi lava noha odrazu ako keby oteplila, zohriala :D. Potom sa to stalo s lavou, a potom s dlanami. Ked som sa uvolnil tak som si predstavil ze ma zakryva modry mrak. A vtedy prisiel zase ten pocit co som tu opisoval ale tentokrat nebol kratky ani hned nezmizol. Dost dlho pretrvaval. Myslel som ze mi horia usi. Mal som pocit ze ich mam v plamenoch. No a potom ten pocit presiel a sem tam som sa cudne citil. Neviem co mam robit ked sa dostanem do toho stavu :(. Vtedy sa mi aj srdce rychlo rozbusi.

Za radu alebo aspon reagovanie dakujem :)

no proste je ten pocit stale o nieco dlhsi...oci mi STRASNE kmitaju a pohybuju sa, dych sa mi nehorazne zrychli, a vsetko akokeby zacalo pracovat, citim ze sa "trasiem" ale nevnimam to

neviem co to moze byt a neviem co mam robit dalej

za pomoc vopred dakujem :)
Používateľov profilový obrázok
dany_05
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 01, 2009 9:05

Re: POCIT + OCI...

Príspevok od používateľa dany_05 »

Patrix85 napísal: ...oci mi STRASNE kmitaju a pohybuju sa, dych sa mi nehorazne zrychli, a vsetko akokeby zacalo pracovat, citim ze sa "trasiem" ale nevnimam to...
ahoj, mne sa už podarilo AC, ale vždy to bolo jedine cez Birdovu techniku*, kt. nie je zlá, ale nedá sa praktikovať počas dňa ... preto skúšam vycestovať z bdelého stavu pomocou Hemi-Sync, alebo Idoser, no zatiaľ sa stále dostanem len do toho bodu, ktorý si hore opísal..

včera ma to akoby začalo ťahať preč z tela cez nohy ale v tom momente ma strašne začalo bolieť v krku.. čo bolo veľmi nepríjemné tak som to nechal.. takto podobne to skončí takmer vždy..
vie niekto poradiť čo s tým?

*Birdova technika:
1. prebudím sa v noci po 6 hodinách spánku,
2. na 10-15 min sa sústredím iba na to, že chcem vycestovať
3. zaspím - teda dostanem sa do stavu medzi bdením a spánkom
4. začne mi pišťať v ušiach, nevšímam si to, a potom výjsť z tela je už hračka, stačí na to len pomyslieť...
.. -zatiaľ je úspešná na 90% :smoking:
Patrix85
Člen fóra
Člen fóra

fuha...a nezaspis pri tom???

a v usiach mi pisti stale :D
"Viem, že nič neviem." Sokrates
dany_05
Člen fóra
Člen fóra

no preto som dal k tej úspešnosti tých 10% rezervu :D ..
ale po 6 hod spánku si vcelku oddýchnutý, čiže vtedy sa najlepšie pracuje s telom, teda mysľou..

táto technika je pôvodne určená pre LD, ale mne sa pomocou nej darí viac AC :D ..
ak to budeš skúšať a trénovať, sám budeš prekvapený aké kvantum LD a AC môžeš mať za sebou počas 1 rána :P
dany_05
Člen fóra
Člen fóra

Elendil napísal:Tych 6 hodin je nutnost alebo si to skusal praktikovat aj ked sa v noci zobudis sam od seba?
je to individuálne.. ale 5, 6 hod je tak akurát.. mám vyskúšané, že ak spím menej ako 5 hod vkuse a následne sa prebudím, tak telo je ešte unavené a ľahko zaspím (potom je aspoň šanca mať nejaký ten LD :D )
Patrix85
Člen fóra
Člen fóra

no dnes som to skusal a zaspal som...ale povedz mi ze ked sa zobudim po tych 6 hodinach spanku tak mam nad tym rozmyslat s otvorenymi ocami alebo zo zatvorenymi...a mam lezat ako pri AC alebo ako??? a mam mysliet ako vychadzam z tela alebo ako???
a mam zaspat alebo si uvedomit to ze uz napoli spim???
dany_05
Člen fóra
Člen fóra

Patrix85 napísal:no dnes som to skusal a zaspal som...ale povedz mi ze ked sa zobudim po tych 6 hodinach spanku tak mam nad tym rozmyslat s otvorenymi ocami alebo zo zatvorenymi...a mam lezat ako pri AC alebo ako??? a mam mysliet ako vychadzam z tela alebo ako???
a mam zaspat alebo si uvedomit to ze uz napoli spim???
sry ze som to viac nerozpisal do detailov.. takže takto :
(odporúčam ísť spať pred polnocou - nevm prečo, tak sa mi to osvedčilo :D )
1. po 6 hod sa zobudíš
2. postavíš sa na nohy a začneš niečo robiť, to je jedno čo, podstatné je aby si sa dostatočne prebral zo spánku.. na ako dlho? - v návode písalo že na 1 hodinu, ale osobne mám osvedčené že stačí 10-15 min.. ja to využívam tak, že sa prejdem trošku po izbe, vycikam sa :D zapnem si PC a čítam si fóra o AC, alebo si čítam knihu v mobile..
3. ľahni zasa do postele. Snaž si vsugerovať, že budeš mať AC (alebo LD) ale nerob to nasilu, "netlač na pílu" .. proste si ľahni a kľudne si povedz že zachvíľku vycestujem :) alebo si predstav ako opúšťaš telo..
--ak sa ti podarí s týmito myšlienkami zaspať, tak s veľkou pravdepodobnosťou to výjde

Rady: jednoznačne máš stále zatvorené oči ( okrem 2. bodu :D )
ako máš ležať ? - skúšaj rôzne polohy - nevadí ak zaspíš.. ak bola sugescia úspešná, tak vedomie sa ti prebudí práve včas - počas paralýzy ti začne pišťať v ušiach - ešte viac sa uvoľni, hlavne nezľakni sa toho.. - skús zdvihnúť telo- stale maj zatvorene oči.. ak neuvidíš nič, tak skús si predstavit že stojiš vedla postele.. vydaj sa k dveram napriklad.. vtedy by si mal začať vnimat astral.. mne sa postupne začnu vyjasňovať
obrysy atd..

osobne mi nerobilo problém vycestovať, práveže to prichádzalo veľmi často, problém mi robil STRACH.. ak ho prekonáš, máš vyhrané..
dany_05
Člen fóra
Člen fóra

Elendil napísal:Ja mam s tym stavom medzi snivanim a bdenim najlepsie skusenosti ked si idem lahnut poobede. LD mi niekedy pridu sami od seba, problem je len, ze si to nikdy dlho neudrzim a teda moc ani neuzijem. Ale podarilo sa mi tak aj 3-4 LD po sebe. Ale urcite to niekedy skusim aj v noci, mozno budem mat stastie a vycestujem. :D
jj aj mne sa vcelku daria LD poobede.. aa takisto to dlho nevydrži :( .. ale čítam práve jednu knihu a tam sú body na predĺženie LD - ked zistíš že sa ti sen vytráca, začni sa otáčať namieste.. normalne otáčaj sa okolo zvislej osi do jednej strany.. naozaj to zaberá :) .. teraz sa mi nechce, ale nabudúce napíšem ešte nejaké rady ako si udržať sen ...
Patrix85
Člen fóra
Člen fóra

jaj...no takze to skusim az na to ze pojdem na PC o 4 rano :D...vies mama by sa pytala co robim a myslela by si ze som zavisly :D...ale na net mozem z mobilu ;)...a skusat rozne polohy...mam skusit zaspat ako ked sa pokusam o AC??? a mam normal zaspat...normal ako ked idem vecer spat? :D...uplne normalne? :/...takze staci takych 30 minut na UPLNE prebratie...pretoze potom uz nebudem unaveny...a s tym zaspat? :D sorry vela otazok :D

EDIT:a este jedna otazka...nevadi ked si nastavim budik nie? :)
dany_05
Člen fóra
Člen fóra

Patrix85 napísal:jaj...no takze to skusim az na to ze pojdem na PC o 4 rano :D...vies mama by sa pytala co robim a myslela by si ze som zavisly :D...ale na net mozem z mobilu ;)...a skusat rozne polohy...mam skusit zaspat ako ked sa pokusam o AC??? a mam normal zaspat...normal ako ked idem vecer spat? :D...uplne normalne? :/...takze staci takych 30 minut na UPLNE prebratie...pretoze potom uz nebudem unaveny...a s tym zaspat? :D sorry vela otazok :D
uff tolko otazok, dufam odpoviem na vsetky :D .. ok takže

1. jasne že sa máš budiť budíkom, veď ako inak sa chceš zobudit ? :shock: ... aj keď stáva sa mi často toto: nastavim si budik na 3:00 .. zaspim, zobudim sa, a zistim ze je 2:50 :o proste akoby v tele som mal zabudovane hodinky :D
2. to, ako zaspíš nie je podstatné, to uz som napisal.. podstatne je aby tvoj úmysel že chceš vycestovať bol úprimný.. teda vsugeruj si to.. proste musis mat pri zaspavani taky suverénny pocit , akoby sa ti to uz podarilo.. pr.:
3.mne stači na prebratie aj 5 minut.. ak tebe nie, kludne mozes byt hore dlhsie.. no maximalne do 1 hodiny.. potom sa efekt stráca..

4. a dobuducna: ak potrebujes odpoved rychle tak mi mozes napisat na ICQ :)
Patrix85
Člen fóra
Člen fóra

ok dikes :)...a ty o jakej chodis spat ze si ore o 3:00??? o 21:00??? :/...hmmm uprimny no neviem dnes som to skusal a bez uspechu...skusim este dnes aj ked som vstal o 5:00 lebo vtedy to bolo 6 hodin :D
Patrix85
Člen fóra
Člen fóra

ok takze dneska zase nic...mam jeden problem...ked sa snazim byt pri vedomi tak nezaspim :(...aspon to trva dooost dlho a stale podlahnem tomu ze pustim prec myslienky v nadeji ze si to potom uvedomim aby som skor zaspal :(
dany_05
Člen fóra
Člen fóra

Patrix85 napísal:ok takze dneska zase nic...mam jeden problem...ked sa snazim byt pri vedomi tak nezaspim :(...aspon to trva dooost dlho a stale podlahnem tomu ze pustim prec myslienky v nadeji ze si to potom uvedomim aby som skor zaspal :(
ano pustit myslienky, ved o to ide.. na to, aby si sa dostal do tranzu (odkial je uz cesta ku AC lahka) potrebujes spomalit myslienkovy tok, nemysliet na nic, alebo aspon mysliet na 1 vec.. tj. napr počítanie, alebo vizualitovat si niečo. Ide o to, aby tvoje telo spalo, ale myseľ ostala pri vedomí..

musíš byť trpezlivý.. ani mne sa to nepodarilo zo dna na den, no teraz je už pre mňa AC cez túto techniku hračka.. posledne 2 dni som mal dokopy cez 6 AC a zopar lucidnych snov.. presne to už ani nepočítam..

čo ti poradiť ? ak sa ti nedarí vycestovať, tak skúšaj LD, pretože tie už nemajú ďaleko k AC.

Skúšaj aj keď sa ti nedarí.. uvedom si, že každým dňom robíš pokroky....nevzdávaj sa, ak chceš, všetko sa dá.. už je len otázkou času kedy sa k tomu dopracuješ..
Patrix85
Člen fóra
Člen fóra

hmmm...takze ty vravis aby som nemyslel na nic...no ked toto robim tak nezaspim a v tom je problem...ale ked to necham tak ze myslienky sa mi rozletia tak zaspim o niekolko minut na to inac som pri vedomi ked na nic nemyslim a tym padom nemozem zaspat :(...neviem jak to napisat

Edit:
ked spomalim myslienkovy tok tak nezaspim :(

hmmm...pustit myslienky...ak na nic nemyslim abo myslim len na to ze zaspim z bdelou myslou a pod. tak nemozem zaspat a tu je ten problem...ked myslim na jednu vec alebo vobec (aspon sa pokusam) tak som akokeby mam stale bdelu mysel a nemozem vobec zaspat...ale ked tie myslienky pustim a vsetky sa mi nahrnu do hlavy tak v priebehu par minut zaspim

este nieco som chcel napisat ale neviem co...nieco o tomto tiez :/

PS: vcera som skusal AC a mal som pocit na takych 5-10 sekund ze sa tocim a na chvilu aj ze som sa takych 5 cm s telom prepadol do postele...ale tiez len na chvilu
dany_05
Člen fóra
Člen fóra

Patrix85 napísal:ked spomalim myslienkovy tok tak nezaspim :(
mám pocit, že nerozumieš presne čo je tým myslené. Ak by si nespomalil tok myšlienok, tak by si vôbec nezaspal :)
Myslím, že priveľmi tlačíš na pílu. Opakujem sa, ale ak je tvoj zámer vycestovať úprimný a povieš si to tesne pred zaspatím, podarí sa ti to.Skús si prečítať niečo o sugescii, poprípade o autohypnóze.
PS: vcera som skusal AC a mal som pocit na takych 5-10 sekund ze sa tocim a na chvilu aj ze som sa takych 5 cm s telom prepadol do postele...ale tiez len na chvilu
:appl: gratulujem, teraz máš už len malý krok k tomu, aby si vycestoval.

btw: zistil som, že pri tejto technike je veľmi podstatné vstať z postele:D pretože dnes ráno som bol lenivý, nechcelo sa mi to a nepodarilo sa mi ani AC ani LD :(
Napísať odpoveď