Mentalne cestovanie?
Moderátor: Moderátori
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
- Kontaktovať používateľa:
Mentalne cestovanie?
Pred nedavnom som nadobudol schopnost cestovat v bdelom stave, akoby mentalne. (tj. astralne to urcite nie je)
Deje sa to tak, ze lezim na posteli, som pri plnom vedomi, ale celova cakra, 3oko, je cititelne aktivna.
Pri tejto ceste mam sprievodzu....ktory je pre mna v podstate zdrojom informacii. "Cestovanie" je formou myslienok = obrazov, zvukov a predstavy pocitov.
Bil som sa s tou myslienkou, ze je to moja predstavivost, ale potom mi to vyvratilo niekolko overeni o poznatkoch, ktore som nadobudol v tomto stave.Taktiez, nevidim ani ziaden psychicky dovod, ktory by tuto schopnost vybudil prave teraz, kedze sa citim v pohode.
Mate s tym niekto prosim skusenosti? Vie sa k tomuto niekto kompetentny vyjadrit?
PS. Dal som to k OBE, lebo sa to (podla jedinej stranky, ktoru som o tejto tematike narychlo nasiel) k OBE, prirovnava, ako lahsia forma cestovania.
Deje sa to tak, ze lezim na posteli, som pri plnom vedomi, ale celova cakra, 3oko, je cititelne aktivna.
Pri tejto ceste mam sprievodzu....ktory je pre mna v podstate zdrojom informacii. "Cestovanie" je formou myslienok = obrazov, zvukov a predstavy pocitov.
Bil som sa s tou myslienkou, ze je to moja predstavivost, ale potom mi to vyvratilo niekolko overeni o poznatkoch, ktore som nadobudol v tomto stave.Taktiez, nevidim ani ziaden psychicky dovod, ktory by tuto schopnost vybudil prave teraz, kedze sa citim v pohode.
Mate s tym niekto prosim skusenosti? Vie sa k tomuto niekto kompetentny vyjadrit?
PS. Dal som to k OBE, lebo sa to (podla jedinej stranky, ktoru som o tejto tematike narychlo nasiel) k OBE, prirovnava, ako lahsia forma cestovania.
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
Re: Mentalne cestovanie?
Ake poznatky napriklad si nadobudol, ktore si si potom overil? A bolo ich viac, ako tych, co sa ukazali byt klamlive?
- emčo
- Člen fóra
..su to poznatky pre mna, ktore mi rozsiruju obzor. A Verim, ze 100% poznatkov je pravdivych.
som toho nazoru ze tyto "snovy radcova" ti nepovedia nic čo sam nevies presne ako oky povedal"
Hovorí ti vždy PRAVDU ale nič viac čo by si už nevedel vo svojom podvedomí
- emčo
- Člen fóra
...to urcite nie je moj pripad, pretoze ja som o tych veciach nemal ani ponatia a ani by som take nieco nedokazal vymysliet, nieto este si to vysvetlit do detailovoky napísal:No ja som niečo také zažil pri OBE , keď som veľmi chcel vycestovať, ale nedarilo sa mi, tak mi ´´SPRIEVODCA´´ alebo moje vyššie ´´JA´´ radilo. Hovorí ti vždy PRAVDU ale nič viac čo by si už nevedel vo svojom podvedomí-
ODKAZ:
viewtopic.php?f=26&t=1723&start=0
- emčo
- Člen fóra
..nebol som v paralyze a tak ako vravis, za okamih som sa vedel dostat naspat do "realneho" myslenia a potom sa opat vratit (cize prepinat)....ahoj301 napísal:emčo: ja mam pocit že si bol v hladine alfa..pokial si nebol v paralize je možne že prepinaš do tejto hladiny skus si preštudovat ovladanie vedomia silvovou metodu tam by si mal maist odpoved na tvoju otazku..
Ok, prestudujem.... trocha si ma ukludnil, dakujem
- vakantanka
- Návštevník
- Dátum registrácie: Ne Máj 30, 2010 22:47
Ťažko povedať akú schopnosť si v sebe objavil.Nemusíš to hneď pomenovať,ale skor rozvíjať a objavovať.Zrejme budeš jemný človek a jemnosť a poznanie TI može otvoriť úplné nové dimenzie života.Človek by nemal byť len zažívacia rúľa jeden otvor hore a dva dole.Keď zomrieme náš nástroj prejavu /telo/ sa rozloží a zostanú len jemné esencie .Preto by som ti odporúčal hľadať poznanie.Na internete som zatiaľ našiel jedného majstra ktorý spĺňa moje predstavy.Volá sa Saša Pueblo.Tento pán má hĺbku.Určite sú aj iní a lepší,ale na internete som ich zatiaľ nenašiel. AHOJ