Potrebujem pomôcť so strachom
Moderátor: Moderátori
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
Re: Potrebujem pomôcť so strachom
asi skôr než sa budeš pokúšať o AC by si sa mal o tom viac naučiť. Ak si šiel len tak do neznáma, tak je prirodzené že si sa bál a nechápal čo sa deje. Zváž, prečo sa o také niečo vlastne pokúšaš.... pri AC je aktívne tvoje vnútro, ak v ňom skrývaš niečo negatívne (napr ten strach)tak sa to vyplaví. Každopádne sa nepokúšaj o AC, ale zoznám sa so svojou mysľou. Neponáhľaj sa. Nauč sa relaxovať a vyrovnaj sa... možno potom
Ak chceš prežívať pekné, zaujímavé a intenzívne veci, tak AC nepotrebuješ, ale harmóniu.
Ak chceš prežívať pekné, zaujímavé a intenzívne veci, tak AC nepotrebuješ, ale harmóniu.
Toto sa deje aj mne pri každom pokuse o OBE. Ľahnem si do postele a začnem relaxovať a hlavne čistit svoju myseľ. Odrazu cítim nejaký pocit (ani neviem ako by som ho popísal) začnem ho skúmať a v tom okamihu to skončí a vrátim na začiatok. Zase sa pokúšam o vyčistenie mysle a zas a zas stále dookola.... až kým nezaspím Jednoducho nemôžem ten pocit nechať tak a neskúmať ho - nemôžem sa dostať hlbšie
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo v ní neumí číst
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Zatiaľ sa Ti nič mimoriadne nepodarilo. To, čo si opísal sú časté prejavy pri pokusoch o AC. Trénuj ďalej a buď trpezlivý.Ejo07 napísal:Dakujem za rady ale mam dalsiu otazku.Preco sa mi to potom podarilo?..Ako myslim tak ze ak na take veci nie som pripraveny tak sa to vobec nemalo stat nie?..som z toho velmi zmateny lebo urcite by som sa chcel rozvijat ale mam z toho velky strach..aj ked to skusam teraz mam ten pocit ze uz,uz to bude a vtedy sa akoby zlaknem a som zase skoro na zaciatku..
- TheDreamingDead
- Člen fóra
proti strachu sa dá asi vo všeobecnosti bojovať tým, že pochopíš, že sa nemusíš báť (ale nepodceniť) a urobíš všetko pre to, aby si bol pripravený na konfrontáciu s tým. Na to musíš najskôr poznať to čoho sa bojíš a prečo (čoho presne na tom celom).
Lidské tělo a duše je po tísíciletí ničeno a degenerováno aby se zamezilo právě zkušenostem jako AC,OBE atd. tudíž strach je naprosto přirozený, připravit se dá jen a pouze tím že se prostě na ten strach prostě vysereš...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Vo všeobecnosti, so strachom sa treba vysporiadať. Bojovať s ním nemá zmysel a rovnako sa ho nedá ignorovať, pretože si nájde svoj spôsob ako sa pripomenie.
- TheDreamingDead
- Člen fóra
hmmm
knižku neviem, tuším som žiadnu takú ozaj serióznu vyslovene o AC zatiaľ v ruke nemala. Viacerí tu hovoria dobre o Robertovi Monroeovi - Cesty mimo tělo a potom ešte dáke. Vraj to je dobré. Monroe Institutes (R. Monroe to založil) má nahrávky hemi-sync - sú dosť široko zamerané od meditačnej hudby po riadené meditácie a iné cvičenia. Sú celkom fajn, možno ti sadnú, len treba angličtinu.
Z internetu by sa našlo skôr niečo. Ale zase skôr po anglicky... Po slovensky sa niečo nájde, ale o dosť menej. Do you speak English?
http://www.astralvoyage.com/projection/index.html
nepozerala som si celú tú stránku, len tak som ju zvrchu teraz prečítala, ale vyzerá to užitočne. Ak by som mala čas, tak by som niečo preložíla z toho. Pozri si tam nižšie článok Protection on the Astral Planes je tam o tom strachu a o tom aké je podstatné byť správne naladený. To naladenie je samo o sebe asi základ ochrany v AP.
http://www.psychic-experiences.com/real ... story=6544
tuto napr. čosi stručné o negatívnych bytostiach/démonoch.
Démoni a bytosti a všetko to.. je to veľmi "ľudsky" povedané. V AP pracuješ na energetickej úrovni. Už nie si človekom s rukami a nohami, ale si len zhluk energie, to čo nosíš v sebe. Všetko čo je okolo teba je len zhluk energie, stráca to svoju konkrétnosť. Konkrétnosť je len ilúzia, všetko má svoj abstraktný základ, princíp, ktorý možno cítiť, prežívať...
knižku neviem, tuším som žiadnu takú ozaj serióznu vyslovene o AC zatiaľ v ruke nemala. Viacerí tu hovoria dobre o Robertovi Monroeovi - Cesty mimo tělo a potom ešte dáke. Vraj to je dobré. Monroe Institutes (R. Monroe to založil) má nahrávky hemi-sync - sú dosť široko zamerané od meditačnej hudby po riadené meditácie a iné cvičenia. Sú celkom fajn, možno ti sadnú, len treba angličtinu.
Z internetu by sa našlo skôr niečo. Ale zase skôr po anglicky... Po slovensky sa niečo nájde, ale o dosť menej. Do you speak English?
http://www.astralvoyage.com/projection/index.html
nepozerala som si celú tú stránku, len tak som ju zvrchu teraz prečítala, ale vyzerá to užitočne. Ak by som mala čas, tak by som niečo preložíla z toho. Pozri si tam nižšie článok Protection on the Astral Planes je tam o tom strachu a o tom aké je podstatné byť správne naladený. To naladenie je samo o sebe asi základ ochrany v AP.
http://www.psychic-experiences.com/real ... story=6544
tuto napr. čosi stručné o negatívnych bytostiach/démonoch.
Démoni a bytosti a všetko to.. je to veľmi "ľudsky" povedané. V AP pracuješ na energetickej úrovni. Už nie si človekom s rukami a nohami, ale si len zhluk energie, to čo nosíš v sebe. Všetko čo je okolo teba je len zhluk energie, stráca to svoju konkrétnosť. Konkrétnosť je len ilúzia, všetko má svoj abstraktný základ, princíp, ktorý možno cítiť, prežívať...