OBE vs. ZDRAVI
Moderátor: Moderátori
OBE vs. ZDRAVI
Je mezi OBE a zdravim cloveka nejaka souvislost ? Napr. by me zajimalo kdyz ma nekdo dlouhodobe rymu - nachlazeni, nebo ma napr. porezanou ruku apod. jestli to ma negativni vliv na AC ? Nebo jestli je ve sve podstate AC zavisle pouze na mozkove cinnosti cloveka. Je mozne, aby AC dosahl vedome napr. clovek, ktery je dlouhodobe upoutany na luzko vlivem nejake nehody ? nemyslim tim ted clveka v komatu nebo tesne pred smrti ... Nejde mi totiz dohromady to ze se pise dost casto o cakrach a pokud nejsou aktivni tak se AC nepovede, ale kdyz je nekdo nemocny nebo ma problemy se zady tak prece nema cakry v poradku ...
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: OBE vs. ZDRAVI
Ako urcite vies, ak je clovek chory, mozes sa dostat do AC lahsie. Moc ti k tomu ale nepoviem, nakolko este nemam s tym skusenosti.
Stretneme sa vo sne ;)
- QAstral
- Návštevník
- Dátum registrácie: Št Nov 04, 2004 11:13
- Kontaktovať používateľa:
Na teto strane mam statistiky, kdy a za jakych okolnosti mate sanci vycestovat. http://astral.unas.cz/schop/ac/status.htm .Nevim proc se to nedari, kdyz je clovek nemocny, ale da se to predstavit. Kdyz jste nemocny, tak utracite spousty energii na boj s nemoci. Zbyva vam pak malo energii na cestovani. Sice muzete vycestovat, ale asi to bude jen na par vterin.
Realita je to, co vnimame prave ted, at je to prava realita, LD nebo AC.
Re: OBE vs. ZDRAVI
Záleží od toho, s akou chorobou "zápasíš". Niektoré naozaj môžu AC napomôcť - vedomie sa totiž vtedy prestáva identifikovať s fyzickým telom a tak je väčšia šanca na to, že sa zrazu uvedomíš mimo tela! BTW, nikdy sme v tele aj tak neboli - je to len ilúzia vnímania