UNIVERZALNI RELAXACNI SYSTEM
Moderátor: Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: UNIVERZALNI RELAXACNI SYSTEM
Dobrá otázka, MSG Takže kam H-S vedie? Hm... ak si za bernú mincu vezmeme priestor taký ako ho poznáme, s H-S som sa dostal tak ďaleko, že naša slnečná sústava bola malá ako hrášok. Ak význam priestoru a času pominieme, dostal som sa za ich hranice ako aj za hranicu, ktorú prechádzame po ukončení našej fyzickej existencie.
No nič z toho nevystihuje rozmer, ktorý H-S poskytuje, pretože je to len a len nástroj. To, ako tento nástroj použiješ je len na každom z nás. Našťastie H-S je nástroj, ktorý neobmedzuje.
No nič z toho nevystihuje rozmer, ktorý H-S poskytuje, pretože je to len a len nástroj. To, ako tento nástroj použiješ je len na každom z nás. Našťastie H-S je nástroj, ktorý neobmedzuje.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Venujem sa tomu od roku 1995. Psychotropné (halucinogénne) látky som nikdy neužíval, pretože nemám potrebu ich užívať. Veď aj načo, keď to isté môžem bezpečne dosiahnúť bez nich Hm... klasické meditácie určite nerobím Venujem sa poradenstvu a liečbe.
Presne tak, majku! Lebo človek má omnoho viac schopností, než len astrálne cestovať! a samotné AC, akokoľvek by bolo zaujímavé, nie je prínosné bez náležitej múdrosti.
V prvom rade je H-S o uvedomení si cez zážitok, že sme viac, než len fyzické telá... nie rozumovo si to povedať a mať o tom názor, ale skúsenosť a tým POZNANIE...
V prvom rade je H-S o uvedomení si cez zážitok, že sme viac, než len fyzické telá... nie rozumovo si to povedať a mať o tom názor, ale skúsenosť a tým POZNANIE...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
odhadoval by som to na niekoľko stoviek , keď si vezmeš, že len v Prahe sa konavajú semináre každý mesiac s priemernou účasťou 20 osôb na seminár, vyjde Ti za rok celkom slušné číslo
Re:
majk napísal:pisou tam ze se palenim poskodi frekvence a timpadem je to naprd ... neco jako kdyby jsi chtel palit HEMI SYNC .... taky nefunguje ...
CD má tu výhodu že sa dá kopírovať bez straty kvality a frekvenčného pásma, samozrejme musí sa zachovať formát originálneho CD
naopak ak sa niekto rozhodne že si originál CD skonvertuje do MP3 formátu a hodí do prehrávača tak tým príde o rozsiahle spektrum frekvencií ktoré sú dosť podstatné pre binaural signály a stratí to tak svoj účinnosť
to isté platí aj o HemiSync , mp3 = nulový účinok, priu najlepšom veľmi slabý
- WhiteWolfSix
- Moderátor
mathias: Vytiahol si poriadne starú tému. Mimochodom, majk už absolvoval H-S kurz.