spanok s otvorenymi ocami
Moderátor: Moderátori
- Delord
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 20:57
- Kontaktovať používateľa:
spanok s otvorenymi ocami
???ludia snivali ste uz niekedy s otvorenymi ocami??? ja uz ano je to haluz
Astral forever....astral has you
me se parkrat stalo neco podobneho. Ale melo to prubeh spis takovy, ze jsem v plne vedomem LD nekde byl a najednou jsem v tom LD "otevrel " oci a probudil jsem se a kdyz jsem je zavrel tak jsem byl zas na stejnem miste v LD.
"otevrel" v uvozovkach proto, ze jsem jakoby citil, ze jsem je otevrel fyzicky ve skutecnem svete. Anebo se otevreli me astralni oci ... nevim
"otevrel" v uvozovkach proto, ze jsem jakoby citil, ze jsem je otevrel fyzicky ve skutecnem svete. Anebo se otevreli me astralni oci ... nevim
Re: spanok s otvorenymi ocami
Haluz to byt muze, zkusil bych to urcite taky, korat jsem se o to nezajimal...ani poradne nevim jak se to dela
"Já ten kompl jednou rozbiju."
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
..mno, moze to vyzerat strasidelneDelord napísal:???ludia snivali ste uz niekedy s otvorenymi ocami??? ja uz ano je to haluz
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
A ako to prebiehalo/vyzeralo?Delord napísal:???ludia snivali ste uz niekedy s otvorenymi ocami??? ja uz ano je to haluz
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
poznam ludi ktory bezne spia s otvorenymi ocami a poznam dost situacii kedy sa bavite zo spiacim ktory na vas pozera akoby bol hore ale viac menej je to to iste ako norm sen alebo ako so zavretymi ocami...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
ahaaaaaaa teda povazujte moj predchadzajuci prispevok za bezpredmetny
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©