SEX v LD resp. v AC
Moderátor: Moderátori
f
a kto su tí muži,čo ma tam sexuálne obohacujú...nikdy som sa ich nato nepýtal,lebo som si myslela že je to len sen,teraz to prvikrát čítam,že to je LS..........ale potom to už mám dávno,keď som bola mladšia a nemala som ešte ani chlapa..nieto manžela....som naschvál chdila spať a vymýšľa si pred spaním príbehy,že koho stretnem a jak a že posexujeme a ono sa mi to aj snívalo..sama som si určovala sen a pritom s jediným zámerom...mať pozkoš...hmmmm
"každá myšlienka je tvorivá"
- Delord
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 20:57
- Kontaktovať používateľa:
Re: SEX v LD resp. v AC
ono nie je sex ako sex....lebo takmtensex v AC ci LD je skor neuveritelny prietok energie vasim telom ono tiez jed mate v realite sex tak tzv.orgazmus je energia alebo skor pocit ktory prechazda uplen celym telom.....cize v AC ci LD ide o to iste aspon tak to vasa mysle bere....
Astral forever....astral has you
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Na Tvoju otázku neexistuje jednoznačná odpoveď, ale istá si môžeš byť tým, že sú to tí, ktorí sa nachádzajú v snovej realite.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Re: WFS
Odpoveď nájdi sama.forceps napísal:ale k tým chlapom...takže vážne to je niekto...kto naozaj niekde žije a sníva...a ak ho popýtam adresu tak by v realite aj existoval??? :shock:
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
nemusi to byt naozaj niekto realny, kludne to moze byt snova postava vytvorena tvojim podvedomim... kazdopadne skus sa opytat a uvidis
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
No, ja mavam tiez dost realne sex-sny, velmi realne, ale neviem, ci to je LD...snivam realne kazdu noc, mozno mam LD stale...no nic
Ma tak napada jedna Bohovska vec. Da sa v LD zmenit pohlavie ?
Teda mozem si ja muz povedat, ze chcem byt v LD zenou a vyskusat ten sex tak ??? Lebo ak ano, tak od dnes idem lucid trenovat !!!
Ma tak napada jedna Bohovska vec. Da sa v LD zmenit pohlavie ?
Teda mozem si ja muz povedat, ze chcem byt v LD zenou a vyskusat ten sex tak ??? Lebo ak ano, tak od dnes idem lucid trenovat !!!
Kazda dusa ma telo, nie naopak.