Krajinka u vody

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

Príspevok od používateľa majk »

ja sem si nedavno rano navodil velmi kratky LD tak ze sem nechal plynout obrazy a pak kdyz sem videl nejakou krajinku u vody tak sem se na ni zameril a byl sem tam, ale toto se me stava malo. Byl jsme spis ve stavu na hranici mezi spankem a bdelym stavem, sel jsem po travnatem brehu toho rybnika a na te trave lezelo nebo stalo hodne lidi, slunko nesvitilo a rikal jsem si ze je uz podzim tak co tam vubec delaji, ale docela sem si vsimal obliceju a temer vsechny me pripadaly stejne, akorat jeden byl absolutne jiny rozdilny a to me pripadlo tak fantasmagoricke, ze jsem sel dal po brehu kolem vrby a pak sem se probral, hned pak sem byl ve stavu ze sem se tam mohl vratit, ale pripadlo mi to v tu chvili strasne nudne a depresivni tak sem radsi vstal. Ale posledni dobou sem nejak nervozni, ani nevim proc, zkousim meditace, relaxace a i po pul hodine me docela dost tluce srdce, nejak mi to posledni dobou nejde, asi to bude i tema vanocema, darkama, penezma, chaosem a ja necim cim vsim ... :roll:
Používateľov profilový obrázok
Blossom
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Júl 13, 2004 20:47

Re: Krajinka u vody

Príspevok od používateľa Blossom »

Čoveče mám velmi podobnej problém. Zatím se mi to nějak nedaří prekonat. Kdyby jsi na něco přišel, tak napiš. Nemůžu se díky tomu vůbec soustrředit. ;-(
Napísať odpoveď