Petika napísal:citala som, ze v astrale sa da aj milovat....s neznamimi bytostami.......????
no milovat ako milovat mne to tak moc nepripadalo ale splynutie to bolo je to ine take zvlastne... treba to zazit...proste som sa len niak priblizil a... stalo sa mi to 3x.a najlepsie je ze to bolo hned tri dni po sebe.v akomsi dome.neviem ci to bola lusidcross.mozno.. ale boli tam riadne rostandy...uz som tam od vtedy nebol... asi sa o to pokusim... chyba to... ale pssssst
akoze si sa k nim priblizil a ste splynuliy?? a ony ani nenamietali???
co jednou si bola ty?no nie bol som v akomsi dome...a bolo tam dost ludi.isli sme po schodoch dole a tam bol akysi vysek myslim nieco ako chodba.take cudne no astral vies ako. no a tam sa len oprela a ani neviem ako no a podrobnosti verejne nie a lietali sme(obrazne)
noo zeby toto bl ten dovod? neviem no keby no este by som sa do toho domceka vratil...prave ma napadlo mozno to bol len verejny astralny dom(kurvinec) ale pochibujem
mNemoN napísal:niekedy ma tam musis zobrat ty milovnik hor
do toho domu ci na annapurnu??? mno ja ta tam vemem a ty mi das tu lekciu ako s vravel potrebujem zvolenie aby som ta mohl zavolat d sna ale asi... este som to nerobil...
ok, takze dajme tomu, ze dnes budem mat LD a vy za mnou pridete do mojho sna? musime mat LD obaja / aj traja v tu istu chvilu? ako je to z casom v LD. staci ze mate LD, aj v roznych hodinach ?