Putnik26
Moderátor: Moderátori
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Aug 06, 2006 19:48
- Kontaktovať používateľa:
Putnik26
Zdravim takze co o sebe napisat???Mam 19 magii sa venujem od 12 momentalne byvam v BA viacej veci o mne najdete na mojom blogu
It's just ten percent luck
Twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure
Fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name - Fort Minor
Twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure
Fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name - Fort Minor
TheOne: A co je na tem špatného? Já se například také věnuji magii, již několik let jsem členem Českého Magického Svazu, který mimochodem přes svůj název působí i na Slovensku, a je součástí mezinárodního společenství F.I.S.M. - Féderation Internationale des Societés Magiques. Například právě teď nacvičuji sérii náročných karetních manipulací. A v čem spočívá tvoje mágia, TheOne?
Samba! Samba simba! Sambaaaa! Dneska je tu bejby Samba! Proto nezůstavej sama doma! Proto nezůstávej sama! Je tu Samba Samba Simabaaa!!!
No a co, že se mu nic nepodařilo, ale věnuje se ji a to je hlavní......TheONE napísal:OMG...ok tak to je v poriadku...ty sa venujes magii...Ja som si iba nebol isty co ten clovek mysli tou magiou...Pride mi to ze kazdy moze napisat ze sa tomu venuje a je sef ale pritom nic nevie a nidky sa mu nic nepodarilo
Já se ji taky věnuji......a mimochodem, taky se mi nic zatím nepodařilo, ale snažim se, jako všichno ostatní.....
Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.
Myslím si, že to úplne jedno, kto čo napíše (obrazne povedané)..... ja osobne druhých neriešim, teda sa o to snažím, aby som neriešil.... ide mi hlavne o seba samého, aby som sa nemiešal do vecí iných, no a ak ma niečo "irituje", že ten či onen napísal tamto, či ono, tak sa snažím nájsť chybu v samom sebe, prečo som sa nechal uniesť, resp. vytočiť....TheONE napísal:...Pride mi to ze kazdy moze napisat ze sa tomu venuje a je sef ale pritom nic nevie a nidky sa mu nic nepodarilo
No a čo sa týka mágie, pod mágiou by sa dalo rozumieť podľa môjho názoru všeličo, možno aj preto ho nepoužívam. Ja osobne sa venujem hlavne rozvoju svojej osobnosti, s čím sú úzko späté nejaké mimotelové zážitky, čo by sa možno tiež dalo brať ako "mágia", no mágom sa byť necítim...... skôr sa cítim byť zrakom
Z1
- červená košeľa
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04
Re: Putnik26
ja si myslim ze nieje dolezite co sa komu podariloí,dolezite je ako mu studiu magie pomohlo k dusevnemu rozvoju to je dolezite a je jedno ci sa tomu venuje rok alebo 10 rokov,hlavne je ze vyliezol z ulity materialnosti a zaujama sa aj o nadprirodzeno...len taka poznamka
Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.
- Viliond
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
- Kontaktovať používateľa:
karetnich? skus to specifikovat? LoL lebo ak robis iluzionisticke vystupenia resp. niake trapne triky s kartami tak to moj magia nieje... ak robis nieco ine co s magiou suvisi prepac a neber to ako urazku... je uplne nepoctatne akeho klubu je clovek clenom... dolezity je jedinec nie coho je clenom... aj v Tibetskych lamaseriach ziju mnisi ktory tak akurat mozu pripravovat caj a campu ale s duchovnom nemaju nic spolocne...su vsak clenmi onej lamaserie... nie?... neschovavajme sa za oponu klubov ci spolkov...dRevnik napísal: Například právě teď nacvičuji sérii náročných karetních manipulací. A v čem spočívá tvoje mágia, TheOne?
Nie je ziadna magia
Je len energia, Tarot je kniha a my sme spaci