Totemove / silove zvierata
Moderátori: RedHawk, Moderátori
Totemove / silove zvierata
Minuly tyzden som po dlhsom case pouzil na riesenie jedneho zdravotneho problemu (komatozny stav) momentalne uz je to v poriadku.
Pri prechode do dolneho sveta som povolal svoje silove zvierata. Bol som priznavam mierne prekvapeny. Povodne ked som chodieval casto samanskymi technikami mimo tela (poslednych 8-9 rokov skor pouzivam vlastnu metodu) som mal 3 silove zvierata: Jastraba/sokola, vlka (ten so mnou byval od mala co si pamatam) a delfin.
Problem je ze teraz na zavolanie prislo 23 zvierat od vevericky az po havrana.
Mate s tym niekto skusenosti? Preco sa mi mnozia?
Pri prechode do dolneho sveta som povolal svoje silove zvierata. Bol som priznavam mierne prekvapeny. Povodne ked som chodieval casto samanskymi technikami mimo tela (poslednych 8-9 rokov skor pouzivam vlastnu metodu) som mal 3 silove zvierata: Jastraba/sokola, vlka (ten so mnou byval od mala co si pamatam) a delfin.
To je tzv. silové zoo
Ja si myslím o tom nasledovné.
Sú silové zvieratá a duchovia pomocníci. Nie každý duch pomocník musí byť silové zviera. Aj keď má tú zvieraciu podobu ...
Šaman môže "mať", lepšie povedané môže spolupracovať s viacerými duchmi pomocníkmi, pričom tieto nie sú priamo jeho silové zvieratá.
Možno sa zdá ťažké medzi nimi rozlišovať, ale ja sa držím toho, že silové zviera je to, ktoré je s tebou stále (resp. dlhodobo) a duch pomocník je iba dočasne, resp. pre daný problém ...
Ja si myslím o tom nasledovné.
Sú silové zvieratá a duchovia pomocníci. Nie každý duch pomocník musí byť silové zviera. Aj keď má tú zvieraciu podobu ...
Šaman môže "mať", lepšie povedané môže spolupracovať s viacerými duchmi pomocníkmi, pričom tieto nie sú priamo jeho silové zvieratá.
Možno sa zdá ťažké medzi nimi rozlišovať, ale ja sa držím toho, že silové zviera je to, ktoré je s tebou stále (resp. dlhodobo) a duch pomocník je iba dočasne, resp. pre daný problém ...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Totemove / silove zvierata
Ja mám podobnú skúsenosť, no neriešil som to. Ak si Ťa duchovia zvierat vybrali, že Ti chcú pomáhať, niet čo riešiť. Vlastne Ti aj presne odpovedali... považujú Ťa za svojho...
http://spravy.pravda.sk/americky-kocur- ... aujima_p12
ani ma to neprekvapilo, co vy na to ? na toho kocura
ani ma to neprekvapilo, co vy na to ? na toho kocura
mnohý a ani jeden
WW6 hm no mas pravduWhiteWolfSix napísal:Ja mám podobnú skúsenosť, no neriešil som to. Ak si Ťa duchovia zvierat vybrali, že Ti chcú pomáhať, niet čo riešiť. Vlastne Ti aj presne odpovedali... považujú Ťa za svojho...
- Viliond
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
Prepac ze ti sparam do temy moje otazky ale napadlo ma nieco...kedysi som mal LD v ktorom ma vlk doviezol k mojmu ludovemu liecitelovy je to dlhy sen a bolo by to na dlhe rozpravanie...mozno napisem do novej temy...len dodam ze som pred tym liecitela nevidel az vo sne a asi par dni na to... mohlo to byt totemove zviera moc mi v tom miernom LD pomohol...? dakujem vydel som ho este par krat aj v snoch ale uz len ako niekde prebehol a nekomunikoval som snim....
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Áno, mohlo to byť Tvoje totemové (silové) zviera, ale aj nemuselo. Takto "od stola" je ťažko to určiť. Najlepšie bude, ak sa ho na to priamo spýtaš, keď ho ešte niekedy stretneš.
No oni niekedy viac pomozu uz len tym ze su, nie je operater sam:)Viliond napísal:neviem preco ale az teraz sa mi to niek spaja do kopi vzdy som tie zvierata bral ako normalne...a pomahali mi niekedy niekedy len nic nerobili... fajn... vsetci sa ucime...dakujem---
A citi ze niekomu moze verit.
V astrale sa vacsinou pohybujes sam a niekedy je naozaj co robit aby ta nieco "nezasiahlo"
- Lysnyt
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 30, 2006 23:00
Dve vybocuju zo skupiny, jeden je ti velmi blizky, ostatni su "iba" nasledovnici.. Este by mal prist dym a vietorRedHawk napísal:Minuly tyzden som po dlhsom case pouzil na riesenie jedneho zdravotneho problemu (komatozny stav) momentalne uz je to v poriadku.
...Nech sa za mna radsej podpisu skutky..
Lysnyt napísal:Dve vybocuju zo skupiny, jeden je ti velmi blizky, ostatni su "iba" nasledovnici.. Este by mal prist dym a vietorRedHawk napísal:Minuly tyzden som po dlhsom case pouzil na riesenie jedneho zdravotneho problemu (komatozny stav) momentalne uz je to v poriadku.
:shock: :shock: :shock: :shock:
vies aspon co su silove zvierata?
- Lysnyt
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 30, 2006 23:00
Viem ze to znie ako blbost, preto som tam hodil aj ten smajl. Moze ist o element ci podobu..
...Nech sa za mna radsej podpisu skutky..