Moj Prvi OBE Zazitok

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
Shaman
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 54
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 16:24

Moj Prvi OBE Zazitok

Príspevok od používateľa Shaman »

Niekedy som tu pisal ako sa mi v spanku z nicoho nic stalo ze mi zacalo brutalne hucat v hlave ako nieaky sum nikdy som to nezniesol bol som paralizovany a vystraseny az to nakonec prestalo a prebral som sa. Stalo sa mi to dohromady asi 4 krat a potom uz dlhu dobu nic asi rok apol vtedy som esce nevedel ze je to sprievodny stav pri vycestovani s tela.
Ale pred nedavnom sa mi to stalo znova.

Isiel som spat ale nemohol som zaspat tak som si povedal ze skusim astralne vycestovat napadlo ma to pretoze moju frajerku casto bolia litka a ja som jej chcel nieako (ani neviem vlastne ako) v tom astrale pomoct. Uvolnil som sa a predstavoval som si ako splham po rebriku trvalo to asi 5 min a citil som slabe mravencenie v tele ale to bolo asi vsetko potom ma to omrzelo tak som prestal a snazil som sa vedome zaspat hovoril som si sugescie tipu - moje vedomie sa presuva do snu a a vo sne som si vedomy ze snivam. Nakoniec som zaspal ani neviem ako a vtedy to prislo. Pocul som silny hluk ako ked sa na stihacke startuju motory a citil som ako keby som padal volnym padom obrovskou richlostou vtedy som si uvedomil ze je to tu znova a ze sa musim cez to preniest v klude tak som si to vychutnal a asi po stiroch sekundach som sa zo svojim astralnym telom posadil. Pomyslel som si: Ti vole tak ja som sa dostal von to je sila!! trochu moc som to prezival a hned ma to hodilo naspet do tela bolo v rovnakej pozici ako na zaciatku. Len som si pomislel skusim to znovu a hned v tom sa nastartovala dalsia stihacka sup a zase vonku pohol som sa za postel ze nieco urobym stimi frajerkynymi nohamy ale nevedel som ako chcel som sa ich dotknut a v tom momente ma to hodilo spet do tela zase do tej istej pozicie ako na zaciatku chcel som to skusit esce raz a ono to fakt esce fungovalo zase ma to vyhodilo ale tentokrat vedla postele klesol som na podlahu a bol som dost zmeteny nevedel som ci som fakt spadol napodlahu alebo je to len moja projekcia tak som skusil pohnut svojim telom a hend som bol vnom spet. Zaujimave bolo ze tam bola rovnaka tma ako normalne v noci byva slabo som tam vydel.

Mozno sa mi to stalo len kvoli tomu ze som to robyl kvoli dobrej veci fak mi islo len o moju frajerku v resp. o jej zdravie.
Kazda udalost je nevyhnutna, keby nebola tak by sa nestala...
Používateľov profilový obrázok
mNemoN
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 90
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 23:41
Bydlisko: Zem
Kontaktovať používateľa:

Re: Moj Prvi OBE Zazitok

Príspevok od používateľa mNemoN »

no vazne ? kedy si to mal ? nieco podobne som mal vcera vecer ked som zaspaval ? Len som mal trochu iny priebeh
Aby som to trochu blizsie opisal:

Prislo to samo o nic som sa nesnazil! Mal som taky silny pocit v hlave.. hucanie nedalo sa to utisit. Ked som zaspaval tak, niekedy medzi tym ked ste bdeli ale este nespite a mate taku cistu hlavu, to so mnou strane hodilo dopredu nie fyzicky proste to so mnou smarilo a hned som sa prebral v soku :/// Bal som sa tomu podat, ked som to v zivote nezazil.. mozno by som to aj skusil ale ked v izbe okrem mna nikto nebol ... tak som nemal odvahu :/ mozno to ani nebolo AC
Musel som si pustit hudbu a tak zaspat aby som mysel nejak zamestnal :DDD

CO tym chcem povedat ? Ani sam neviem :D Ale zaujimalo by ma ako ste sa do AC dostali vy(myslim prvy krat) , moze byt spontane ? A tiez co pre vas AC znamena, co v nom nachadzate alebo ak vas zmenilo alebo ovplyvnilo tak ako ?
Napísať odpoveď