SEX v LD resp. v AC
Moderátor: Moderátori
Re: SEX v LD resp. v AC
Hmm podle me to je naplanovane uz od snu ... zmenit pohlavi chce nekdo treba proto kdyz se v astralu objevi chlap normalne je zena a chce se promenit na zenu ... Muzete se menit dle libosti ... Dokonce se do nekoho vtelit ! Nejucinejsi by asi bylo koukat na cloveka zmenit si ho dle libosti a pak si s nim prohodit teloViliond napísal:uuu tak to uz hej... vlastne podla coho so urcuje ake mame astralne telo??? hmmm?
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
Jasne ale ja pri LD a AC pouzivam tuto metodu ... kdyz upravuju sam sebe na sobe tak spatne kontroluju ty zmeny tak jen upravim nekoho jineho a sup do nhoViliond napísal:pri AC si mozme astr. telo vytvorit aj sami
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
Tak nejakLysnyt napísal:Tantra
Jedna intimní otázka: jakou máte zkušenost s polucí při sexu v LD? Ačkoliv LaBerge tvrdí, že poluce nenásleduje, mám opačnou zkušenost...
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Není se za co stydět, alespoň tady máme důkaz, že sex v LD je plnohodnotný zážitek na úrovni skutečného sexu.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Som musel chvilu patrat co to slovo vlastne znamena
http://cs.wikipedia.org/wiki/Poluce
Ci som mal poluci v LD to neviem, ale z normalneho sna ano. Ale to bolo skor zamladi, teraz to uz je vynimocne zriedka.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Poluce
Ci som mal poluci v LD to neviem, ale z normalneho sna ano. Ale to bolo skor zamladi, teraz to uz je vynimocne zriedka.
Stretneme sa vo sne ;)
- spagetka
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36
ww6 máš pravdu.. my sa len s tým nepotrebujeme tak chváliť..
ale aby som nevyzerala ako suchár.. hej viackrát do roka a je to super..
ale aby som nevyzerala ako suchár.. hej viackrát do roka a je to super..
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: hehe
Nou, spagetka reagovala s najväčšou pravdepodobnosťou na tento môj príspevok, ktorý sa nachádza kdesi na začiatku tejto témy.WhiteWolfSix napísal:Nemyslím si. Oni sa s tým len nechvália ako my muži.OBI-VAN napísal:vypada to tak, ze damske casti fora se nic takoveho v LD asi NIKDY nestava
Jj souhlasim taky se mi to stava ...dr.Katz napísal:Jedna intimní otázka: jakou máte zkušenost s polucí při sexu v LD? Ačkoliv LaBerge tvrdí, že poluce nenásleduje, mám opačnou zkušenost...