moj dnesny sen

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

moj dnesny sen

Príspevok od používateľa Alino »

dnes sa mi snivalo ze, som sa smykol zo smyklavky do bazena kde bolo plno ludi a ked som sa smykol bola tam strasne hlboka voda, padol som az na dno, tam ma to vystrelilo uplne hore, vyletel som zvody do vysky asi 20m.
ked som siel dopadnut, tak ma to nehodilo naspat do vody ale som si myslel najprv ze padnem na travu, no zachytil som sa o take vysoke tyce, pri vedlajsiom bazene. Vsetci ludia mi tlieskali. neviete co to moze znamenat? pred 2 mesiacmi som mal podobny sen, ze ma nieco vystrelilo do vysky, a dopadal som na tvrdu zem...
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

tiez sa mi dnes snivalo ze, som musel s bratrancom menit v nejakej fontane staru vodu zevraj bola kysla, tak sme museli vypustit z nej vodu, co islo velmi tazko a potom sme tam striekali s hadicou novu cerstvu vodu.
V tej fontane sa mi vyzula slapka a roztrhala sa na nej ta guma co drzi nohu.

Potom som mal taky krasny sen, bol som s kamaratmi na streche nejakej malej budovy, rozpravali sme sa a strasne krasne okolie tam bolo a mal som prijemne pocity.
filozof
Návštevník
Dátum registrácie: St Okt 17, 2007 11:35
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filozof »

Mne sa zase snivalo ze som mal OOBE fakt divneeeeeeeeeee :o
Viem ze nic newiem=som teda mudry ked viem o svojej nevedomosti alebo sprosty lebo nic neviem???
http://mag.tym.sk moja stranka :D fakt sa oplati vidiet. MAGIA 4EVER
Používateľov profilový obrázok
spagetka
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36

Re: moj dnesny sen

Príspevok od používateľa spagetka »

ťažké vykladať sny druhej osobe;) najlepšie si ho vyložíš asi sám. musíš si z toho vyvodiť len to najdôležitejšie, najpodstatnejšie, to čo by mohlo aj niečo znamenať. ja vždy rozmýšľam že čo si moje vedomie pospájalo z reálneho sveta.. :) a potom to nepovažujem za podstatné.. ale niekedy mám živé sny, ktoré viem že sa veľmi vymykajú a venujem im aj väčšiu pozornosť.. :)
spýtaj sa redhawka.. :)
Mithrandir
Návštevník
Dátum registrácie: So Mar 01, 2008 10:32

Príspevok od používateľa Mithrandir »

ja som dnes mal tych snov kopec :D bol som v lodi s mimozemstanmi... skakal som v trnave na bicykli na bikrosovej drahe... stretol som niakych ludi teda bol som sucastou pribehu... a taka zena pri aute vybuchala jedneho chlapa :D dokonca sa mi to zopakovalo takze dostal 2 krat :DDD inak som v tom aute sedel a pocuval radio... auto malo len prednu cast... pozeral som sa stale do lesa pri ktorom som bol a hladal tam stale niake bytosti... potom som bol na treningu taekwonda a s nasim majstrom sme sa ucili zostavu ktora ani neexistuje :D toto vsetko sa mi snivalo po pokuse o AC
Mithrandir
Návštevník
Dátum registrácie: So Mar 01, 2008 10:32

Príspevok od používateľa Mithrandir »

este som zabudol ze som hral futbal s byvalimi spoluhracmi zo spartaka... hral som uplne skvelo a jeden z nich mi hovoril ze som nemal skoncit :DD
Napísať odpoveď