Je možné pomocou AC nájsť nezvestného?
Moderátor: Moderátori
Je mo
pre tých, ktorí by vedeli poradiť, ale aj tých, ktorí sa o tom potrebujú niečo dozvedieť
"Cesta za spoznávaním vzdialených krajov a kultúr je najlepšou cestou do hĺbky vlastného vnútra." Dr. Emil Holub
Re: Ano
A co mam pre to urobit? Je na to potreba nieco specialne, okrem naucenia sa AC? Ked budem von z tela, staci si na toho nezvestneho pomysliet a uz som tam, kde on? nepotrebujem na to jeho povolenie, ked ho chcem navstivit? lebo to by mohol byt problem, kedze neviem, kde je...RedHawk napísal:Je to najjednoduchsi sposob lokalizacie (a najmenej vycerpavajuci)
"Cesta za spoznávaním vzdialených krajov a kultúr je najlepšou cestou do hĺbky vlastného vnútra." Dr. Emil Holub
Re: Je mo
RedHawk, to tebe sa podarilo, najst niekoho nezvestneho (anketa)? Ako si to urobil? Prosim, napis mi o tom nieco viac
Ano mne a nie jedneho.
Hm no ako sa to podarilo, normalne. zamerias si osobu a v ap si ju najdes a kuknes kde to je
Jednoduche ucelne.
No musis vediet koho hladas. Potom vyjdes s tela a lokalizujes. Okrem ac pouzivam len vnimanie aury. Neviem ti to vysvetlit
Hm no ako sa to podarilo, normalne. zamerias si osobu a v ap si ju najdes a kuknes kde to je
Jednoduche ucelne.
No musis vediet koho hladas. Potom vyjdes s tela a lokalizujes. Okrem ac pouzivam len vnimanie aury. Neviem ti to vysvetlit
inak ale to nemusi byt vobec lahke, zistit kde sa ten nezvestni nachadza, aj ked sa k nemu premiestnis... vies, ked si na tom mieste napriklad po prvykrat, ao mas vediet, kde to vlastne si?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Sarah, v každom svojom prípsevku máš talčidlo edit (v pravej hornej časti príspevku), ktorým môžeš chybne napísaný príspevok opraviť či upraviť.
No AC vyuzivam "stale" neviem mam iste danosti ktore viem pouzivat stale.
Aj videnie aj cestovanie som sa nemusel ucit ale musel som sa naucit ovladat seba aby mi to neublizilo.
Nezabudaj ze kdekolvek si v AP si "duch" a mozes sa od neho vzdialit. Pokial vidis priemet reality do AP tak vies precitat napriklad nazov knihy cize vyuzijes to napr na precitanie si mena ulice.
Aj videnie aj cestovanie som sa nemusel ucit ale musel som sa naucit ovladat seba aby mi to neublizilo.
Nezabudaj ze kdekolvek si v AP si "duch" a mozes sa od neho vzdialit. Pokial vidis priemet reality do AP tak vies precitat napriklad nazov knihy cize vyuzijes to napr na precitanie si mena ulice.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ano
Nie celkom Ti rozumiem. Ak naozaj hľadáš niekoho nezvestného a chceš na to použiť AC, mala by si byť pre takúto činnosť skúsená v AC. Ja sa AC aktívne venujem už niekoľko rokov, no na lokalizáciu ľudí sa nezameriavam. Určite by som sa nesnažil niekoho sám lokalizovať, keby som to nutne potreboval, hlavne ak by som našiel niekoho, kto to vie urobiť.Sarah napísal:A co mam pre to urobit? Je na to potreba nieco specialne, okrem naucenia sa AC? Ked budem von z tela, staci si na toho nezvestneho pomysliet a uz som tam, kde on? nepotrebujem na to jeho povolenie, ked ho chcem navstivit? lebo to by mohol byt problem, kedze neviem, kde je...